städdag och musik!

Sitter just nu och lyssnar på krilleboois låt som Sj Booi har gjort! så sjuk är den :o
haha :D
gick upp vid tio idag ungefär, var jättetrött igår när jag kom hem! somnade snabbt gjorde jag också. idag består dagen av att jag ska städa lite, inte alls skoj, men ska göra det så fort jag kan! :) efter det vet jag inte vad som händer men ikväll är det jobb för min del :( jobba en lördagkväll e inte det roligaste! men men, får väl se vad som händer efter det, om det händer något skojjigt! :) annars blir det väl en filmkväll med min bästis ica :D om det e alltför kallt ute så e det inte alls lockande att vara ute kan jag ju säga :o

PUSS // Emmelie


Modell för en dag!

Nu är man hemkommen efter en eftermiddag/kväll i den fina staden Malmö! :) har varit och blivit fotograferad lite. måste bara säga att fotografen va riktigt duktig! hon kunde sitt jobb, hon berättade precis hur man skulle stå och allt! :)
ni ska få lite smakprov från de bilderna som togs.:) jag fick med mig 68 bilder hem :o :D TACK! nu ska det framkallas!

kommentera gärna vad ni tycker :)















här var några smakprov! har som sagt 68 bilder, och dom kommer inte läggas ut här ;)
vissa bilder kommer att komma upp på facebook! håll utkik.
TJILLEVIPPEN! :)


en varierande dag! :)

dagen idag har bestått av att vi tagit det lugnt, varit på ett lekhus för barnen :) och gått på stan, jag inhandlade faktiskt lite idag. inte alls meningen att jag skulle köpa något! :O
det blev en tunika, ett par jeans, en sjal och två tröjor :) kommer bild på detta när jag kommer hem!
och imorron åker jag hem :( känns tråkigt, men det innebär att det idag faktiskt bara är 2 dagar kvar till Malmö :D !!
åker hemifrån vid 11 tiden, å innan dess så ska jag ha gjort en håruppsättning på becca! :) ska förhoppningsvis ha henne som långhårsmodell på vårt prov v.46 :)
nu väntar räkor och rösti till mat :D nu sitter min kusin i mitt knä och skriver. så söt är hon. :) <3

PUSS // Emme


kvällens rätta ögonblick!

skulle bloggat igår, jag vet. men som sagt, nu e jag här. :) landade med tåget igår, lite försenat var det, men det rättade snabbt till sig!
Väl framme blev det en runda på stan, bara jag och moster, vi fikade och gick rundor och småpratade :) mysigt! roligt att vara här igen!
idag har jag passat barnen en stund, det gick kanon! :) och nu i eftermiddag har vi bara tagit dety lugnt, varit ute en del. så fint väder är det! :)
imorron blir det nog att åka till badhuset och bada bada bada! :D najjs, längesen jag var i ett badhus :o
ikväll har jag och Karro, (moster varit ute och gått en runda! kallt men skönt! å så plötsligt får vi se en sak som gör att vi verkligen inte kan hålla oss för skratt! HAHA :D jag kan inte säga det här vad det var, men det va så sjukt, det händer bara sådant här på landet (Y)
nu blire nog en dusch och ikväll är vi nog laddade för lite kortspel :)
förhoppningsvis uppdaterar jag imorron om hur morgondagen har varit! :)

"det man minst anar händer ibland"


PUSS // Emme

JIPPIIIE! :D mobilen funkar!

här kommer en liten uppdatering av dagen!
som sagt, var iväg en sväng igår! :) ha de det trevligt! :) längesen man träffade dig! var väl hemma idag vid halv 12 sen så va de bara till att jobba.
sen så var det bara till att fixa sig och bege sig mot jobbet, UTAN telefon :( efter jobbet gick jag till simhallen. å nu sitter jag här hemma och har hittat min puk-kod till mobilen! :D så nu funkar min telefon igen! :))
imorron beger jag mig till kusinerna för att stanna där tills torsdag! :) lovet kommer gå överfort! :o veckan efter lovet börjar dessutom med en studiedag ;) kan ju inte bli bättre :D
nu ska jag börja packa min väska som jag ska ha med mig imorgon! :) sen så blir det att nana.

och om jag varit hemma igår å berättat det som har hänt med en vän till mig så lovar jag att en viss person hade utan tvekan kunnat göra vad som med dig! du är verkligen helt sjuk i huvudet! nästan lite synd om dig..


saknar sommaren, saknar mellby, saknar kräftskivan, saknar dig!


knas knas knas!

jaa, det kan man verkligen säga!! vem kan vara så trög att man slår fel pin kod tre gånger?? JO EMMELIE KAN! :(( å då stod det att jag skulle trycka in min puk-kod, men hallå? den kan väl inte jag i huvudet? och vart papperna är vet jag inte heller :( så det får bli till att gå in på ring up imorron innan tåget går, för jag måste ha en fungerande mobil! :| illa illa illa detta.

iaf, min praktik vecka är slut :( i fredags fixade vi till min utväxt! dvs, jag är inte brunett som jag egentligen skulle vara utan jag e fortfarande blond :) trivs ända ganska bra i det :)) så väntar med att göra en drastisk förändring tills jag verkligen tröttnat på detta.
min praktik har varit toppen, men roligt folk och med mycket skratt! härligt! :)
i fredags när man kom hem så var det direkt ner till jobbet :( inte så kul att jobba en fredag kväll :/ men vad gör man..
igår jobbade jag dagen! :) sen så åkte jag till en kompis som jag inte träffat på ett tag :) riktigt skoj! vi ses snart igen ;)
nu sitter jag här och är förbannad för att jag inte har någon telefon, fy vad handikappad man är! :( ska ringa pappi sen och fråga om han kan fixa ett tillfälligt simkort till mig! (a) hoppas hoppas! räcker jag bara har 4 nr så klarar jag mig tills imorron! :)
nu blir det att gå ner till jobbet, jobba dagen idag med och ikväll blir det simhallen en stund.
Enjoy!

PUSS // Emme




bjuder fullkomligt på denna :D

jahopp jahopp

Min näst sista praktikdag idag :( känns tungt. men nu kommer min kund, som vi ska fixa till lite. så jag ska sluta skriva här :D skriver ikväll om alt konstigt som hänt :s


HELG!

nu ska jag sova och imorron är det fredag! :D tralallalaal
träffa mysigaste då (a)

hoho :)

nu beger jag mig till praktiken! :)
hörs ikväll!
Tjillevippen! :D

helgen, mysigt sällskap!

har ju inte bloggat sen i torsdags så tänkte bara berätta vad jag gjorde i salongen i fredags. på fredagar är där en annan praktikant också, och hon har typ samma hårfärg som mig, blond, med en utväxt som heter duga! :) och hon ville som jag bli brunett, så det fixade vi till, vi färgade henne lite rödbrun. resultatet blev bra och hon var nöjd :) är det min tur på fredag kanske? ;) vem vet..

i fredags var det bara stress från det att jag slutade jobbet tills att tjejerna kom hem till mig. men det gick bra, vi åt räkor och tittade idol, till efterrätt blev det kladdkaka som ica hade bakat! kvällen var mycket trevlig! måste göras om :) eller vad säger ni?
igår så jobbade jag både morgon opch kväll, trött på detta nu. men det ger ju pengar.. efter det tittade jag fotboll, och sedan rullade kvällen på. jag trodde ju inte att vi till slut skulle hamna i vittsjö :p haha :D men det var faktiskt skoj, de firade sara och vi hängde på :) och kvällen avslutades inte som jag förväntade mig :/ men det fanns ju vissa omständigheter för det iaf...

i skrivande stund sitter jag hemma hos Ica, har fixat lite å snackat :D hon är verkligen min bästa vän!
om två timmar beger jag mig mot skåneland för ännu en vecka med intressanta saker! :) ska passa på att träffa daniel och daniella någon dag i veckan med. ska även passa på att klippa min kusin, hon sa att det behövdes! :) haha.

skriver ett inlägg när jag befinner mig på bjärehalvön, så håll utkik! :)

här kommer en bild från min och icas malmöresa i augusti!



DU är MIN bästa VÄN! <3

< 3

I wanna know what love is,
I want you to show me,
I wanna feel what love is,
I know you can show me,




?


en kanondag i salongen! :)

denna dag har gått så otroligt snabbt! :o känns som att det bara var någon timme sedan jag åkte till jobbet :p men roligt när tiden går fort, det betyder ju faktiskt att man trivs! :)
... vad har ni hittat på idag då mina söta vänner? tell me (a)
min dag har bestått av att jag har klippt, färgat, schamponerat, gjort inpackning och stylat :D najjs dag kan jag ju säga. och nu ska jag inte mer än förflyttamig ca 5 meter till soffan för att titta på säsongens första bonde söker fru :D :D Emmelieär happy.

skriver innan jag ska sova:)
Puss//Emmelie


är det försent? :(

ursäkta mitt inlägg innan,
var bara lite irriterad.


...är det försent att ångra sig?
visst är det konstigt att man alltid ska komma på det man saknar när det kanske redan är försent.
det brukar iaf vara så för min del, och så känner jag just nu. Menade du verkligen det du skrev till mig, vad betydde den där kvällen för snart två månader sen? Det är många tankar just nu.
hur vill jag ha det? allt är så jobbigt, men ändå jobbigt på ett lite bättre vis. det går inte att förklara.
kanske är det jag som varit dum? Det skulle mycket väl kunna vara så, för jag vill inte förhasta mig med något, så det kan nog vara jag som kanske har varit lite konstig eller feg eller vad man ska säga...
men jag hoppas jag fick rätt svar i smset innan ikväll :)

nu väntar duschen och sen sängen och förhoppningsvis massa sms. (a)

nattinatti <3


bilden är verkligen gammal, jag vet.....

DNdjl#lhadwöFH6+@DPF=R?3WSX



första dagen på praktiken avklarad!

med ett leende på läpparna kan jag säga er att Emmelie trivs på sin praktik plats :) så jäkla härligt folk som jobbar där!vill inte byta detta mot någon annan salong, dock så e detta bara första dagen, men såhär känns det nu!
idag har jag sopat hår, dammat hyllor, hjälpt till med färg, tvättat och gjort inpackning på min handledare.
trevligt! ser fram emot tre härliga veckor med er :)

nu sitter jag här, jag har hållt tiden, detta inlägget kommer vara inne innan klockan 20.30! :) har precis krängt i mig en macka, en tallrik youghurt och ett glas med proviva! somna hungrig ska jag inte göra iallafall.

Hejdå! (:  // Emmelie

ska man behöva längta efter nervositet?

klockan ringer, jag sträcker på mig och känner efter i magen om jag är lite nervös, om fjärilarna hoppar rundor, men svaret blev som igår nej! jag har inte hunnit bli nervös :s det hade faktiskt inte varit konstigt om jag hade varit det med tanke på att jag ska tillbrnga tre veckor med folk jag aldrig har träffat! :o men det ska nog gå bra :)
har precis ätit en stadig frukost så man ska slippa bli hungrig :p och idag kommer det bli middag på stan, som det förmodligen kommer bli dessa tre veckor... nej, ska försöka ta med mig mat från gårdagen till jobbet nån dag :)

nu ska jag borsta tänderna och fixa lite till, sedan kommer mormor köra mig till bussen, vilket hon egentligen inte behövde, för det tar typ bara 15 min att gå :p men jodå, hon skulle tvunget göra det! så då får man väl tillåta henne att göra det:D haha
håll utkik för jag kommer skriva om hur dagen har varit ikväll, runt halv nio tiden ska väl det inlägget vara klart! :)

byye // Emmelie


en varm dusch med knarrande väggar

nu har jag anlänt till skåne! :) jag, pappa och emil körde ner till mormor & morfar, å jag körde faktiskt! det gick bra, förutom att jag trodde att hela bilen skulle flyga till Australien, shit som det blåste! och gör fortfarande.
har precis kommit ut från en låång varm dusch och ska snart krypa ner i en säng med nybäddade sängkläder, mormor, du är bäst! :) hur bra låter inte det då mina vänner? :)

har precis packar min lilla väska tills imorron och klockan är ställd på halv 8! är faktiskt inte nervös ännu, har nog inte hunnit bli det ännu, men det kommer kanske, man ska aldrig säg aldrig...
å ni då mina vänner, vad gör ni denna blåsiga kväll? :) nu har ni ju faktiskt fått lite information om vad jag har gjort, så nu är jag lite nyfiken på vad ni har att säga!

skicka mig gärna ett gonatt sms, det blir man glad av :) ska sova ensam i gästrummet nu och jag tror att huset håller på att lyfta :o
imorron ska jag berätta vad jag har fått göra på min första praktikdag på salong soul :D
...natti natti // Emmelie


film och tacokväll med bror och kusin

i skrivande stund sitter jag och väntar på att pappa och bror ska bli klara så vi kan åka och handla. :) har själv jobbat nu på morgonen och nu håller jag på att försöka lägga fram alla kläder som jag sedan ska packa ner i min resväska.
.....och ikväll blir det film och tacos, jag och min bror och vovven e ensamma hemma :) och det är ungefär vad man kan göra en dag som denna, det slutar ju aldrig regna! vad passar då bättre än film och mat framför soffan samtidigt som regnet öser ner? :) om vi har tur så kommer vår gosiga kusin på besök ikväll med! :) så då får man väl underhålla henne på något sätt, haha :D

innan jag avslutar detta inlägget så kommer det en bild på min nya jacka som jag köpte igår :)


Jacka Everest - Stadium


lite sovmorgon, men nu är det bråttom bråttom!

som sagt, lite sovmorgon fick jag idag, mamma va visst ledig idag så hon kör mig till knäred så jag tar bussen till skolan, börjar ju inte förens kvart över 12 :) så jag fick sova tlls halv åtta!
men nu är det bråttom, ska äta och fixa mig och vi kör om 15 min! :o
idag ska jag försöka få med mig en vinterjacka hem från stan, har faktiskt redan tittat in en :) så vi får vä se, isåf lägger jag  ut bild på den senare ikväll eller imorron!

ps; ska försöka blogga mer regelbundet nu :D

Puss heej! // Emmelie

tiden bara springer iväg och vintern närmar sig !

för det första så måste jag bara fråga vad ni tycker om min nya bloggdesign? :) visst e den riktigt fin, och jag ska inte ta åt mig äran, för det är bella som gjort den! riktigt fin :)

tiden bara springer iväg och det är snart en hel månads sen jag skrev här! jag förstår inte var tiden tar vägen. det kändes som om vi började skolan förra veckan. Men vi har faktiskt hunnit gå 5 veckor.

under tiden jag inte har bloggat så har jag fixat skolan, träning och haft två prov som avslut på denna veckan. nej vänta, jag har faktiskt hunnit med att vara super duper förkyld med. men nu e jag frisk å e pigg å glá igen :)
hur mår ni sötnosar? :)

i skrivande stund sitter jag invirad i ett täcke framför brasan och tittar på bästaste idol. så mysigt. själv hemma, ungefär bara 10 min till. så man får njuta av lugnet. ;)

...senare ikväll ska jag börja packa ihop alla mina kläder som jag ska ha med mig till mormor nu i tre veckor! ska nämligen ha min praktik i ängelholm :) ska praktisera på en salong som heter soul. ska bli riktigt spännande, och under mina veckor på bjärehalvön ska jag passa på att träffa mina saknade kompisar :) man måste ju ta tillfället i akt! :)

och nu är det paus i idol och jag ska börja packa lite smått nu, sen så tar jag resten efter idoool! :) har skrivit en lista på vad jag ska ha med mig och listan börjar bra men jag är rädd för att den kommer bli lååååååååång... jag kommer att få packa i min stora resväska och sen kommer det ändå sluta med att jag får ha en extra väska med mig :o

tänkte även slänga in en bild på mig som är några år gammal:


dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0