:))

så jaa, tvätten är tvättad tills man åker! :) eller ja, där finns nog en liten maskin som ska köras också, sen så är det bara att följa packningslistan och lägga fram allt på sängen innan det slutligen ska ner i resväskan! :) nu är det bara några bankärenden och några ärenden med pappa som också ska göras sen e jag redo för det största resan i mitt liv! :)
har faktiskt varit hemma från skolan idag, hade ingen matte på morgonen och på eftermiddagen skulle vi bara fika på vår engelska lektion, å jag åker inte till halmstad bara för att fika ;)
ikväll blire att åka till medborgarhuset med mami och papi och titta på min bror som ska ha någon uppvisning nu med skolan innan de slutar mellanstadiet och börjar högstadiet, jag fattar inte att emil blivit så stor?! :o
efter det ska jag hem och krypa upp i soffan med Jimmie! :)

Ps; de som vill följa min resa kan kika in här på bloggen emellanåt, så fort jag har tid till att vara vid datan så skriver jag ett litet inlägg och lägger upp bilder! :)

en lyckad marknadskväll!

jajjamensan, marknad har det varit och det årliga loppet england runt skulle springas av pappa och hans team, riktigt coola var ni! ;) duktiga iaf. gick en runda på marknaden med min boyboy och pappa. senare bar det hem och skulle fixa ihop det sista inför kvällens kommande grillfest..
sagt och gjort så kom gästerna och det blev massa grillat, gott :D festen fortsatte och jag och baby åkte hem strax innan ett och det var nog bäst..
tack alla som gjorde festen så lyckad! :)

Ps; om exakt en vecka är vi på väg från Washington ut mot flygplatsen för att bo i ett hotell där över natten för att senare på morgonen flyga vidare mot Charleston! ;)
NU är det nära!

sista proovet :)

i skrivande stund om exakt en vecka är jag på väg mot flygplatsen vid den här tiden! :) ska bli så galet skönt, och idag gör jag sista provet denna terminen och sen så går jag bara till onsdag nästa vecka sen så säger jag "Hej sommarlov"! :D ikväll när jag kommer hem blir det bara stress stress stress.. ska fixa allt för imorron :)) !! ska även hem till min underbara Jimmie sen på kvällen när jag är klar med allt! :) <3
nej nu ska jag stänga datan och försöka ge mig på provet som är i kursen arbetsmiljö och säkerhhet..

m-m-m-m-maaat!

snart kommer Jimmie heeeem från jobbet!! :)
det blir mat då, har köpt lövbit potatiskroketter å persiljesmör, det får duga ikväll :)) sen är det bästa programmet evet, SOS 112. jag & jimmie sitter som klistrade vid tvn, haha! har även pluggat sen jag kom hem, två prov denna veckan, inte likt John Bauer! :o
skolan idag har varit väldigt lugn, nästintill onödig. började 8.15 som vanligt, satt sminkmodell åt make-up store sen satt jag i ett klassrum och de andra höll på att göra en plansch med bilder från crazy spring, fin blev den! :) på eftermiddagen stod det idrott och långgolf på schemat, det blåste så sjukt mycket så bollarna ville knappt åka iväg, de bara blåste upp i luften, och kallt som tusan var det :(( hoppas på att man inte vaknar med en till förkylning imorron nu när min äntligen håller på att gå över.



också gammal bild!

det doftar mat?

rubriken stämmer perfekt! :) min underbara pojkvän lagar för tillfället mat, så söt är han!  och jag sitter här och har precis planerat mina dagar fram tills jag åker in i minsta detalj, mycket som ska hinnas med! :) men det fixar jag, hoppas jag..
skolan idag gick snabbt, tog bussen hem halv elva efter en mattelektion som jag inte gjorde ett enda dugg på, bad gjort av mig :( (lite engelska vare där)
imorron e de arbetsmiljö & säkerthet som står på schemat på förmiddagen sen på eftermiddagen väntas idrott då vi ska prova på golf, kan ju faktikt bli ganska skoj! :) & nästa vecka e de gocart som gäller!
nej nu ska jag inte sitta här, ska duka och ge min pojk en puss!
seeyaa :D



OBS! MEGA GAMMAL BILD, MEN JAG E LIKA GLAD FÖR DET! :D

mååndag så det skriker om det!

måndag idag, ännu en ny vecka. dock så e detta sista veckan som jag går fullt ut för nästa vecka börjar mitt sommarlov på torsdag! :)
sitter nu på matten och funderar på att skita fullständigt i detta, jag som älskar matte annars men vi har knappt lärt oss något. å jag ska läsa matte C! men man får hoppas att den e enklare som alla säger. för nu orkar jag inte med skolan längre, jag har två prov denna veckan och dom måste jag verkligen plugga på. det var två prov som jag inte trodde skulle komma, men hoppas det går bra! :)
ska försöka återgå till mina böcker nu :D haha! :)
& ikväll blire mys med Jimmie, såvida inte larmet går så han får sticka iväg :((

hemma! :)

såja, nu har jag kommit hem från en weekend i Kalmar med min underbara pojkvän! :) vi har haft det megamysigt. jäga att jag glömde min kamera hemma, är ledsen för det :( hoppas ni har överseende med det! nu sitter jag hemma hos honom och har det allmänt bra. skolan imoron igen men slutar redan halv 11 så det är ganska okej :) när man kommer hem blire att umgås med carro och barnen! hoppas på att vädret är fint bara!
imorron börjar den veckan som jag går hela veckan i skolan, för nästa vecka går jag bara 4 dagar sen säger jag; "Hello USA! :D"
nej snart e de dag för tvmys, Wallander ikväll och det gillas!

pingstafton!

pingstafton idag, jag började dagen med en frukost på fiket tillsammans med papi! :)
träffade de vanliga som brukar vara där på lördagar, så jag fick gosa lite med lille Elton, sötnooos! om en stund ska jag och papi iväg å handla ett partytält o0ch trädgårdsmöbler för kommande helgs bravader.. det lät något va ;)
efter det ska jag och min kära pojkvän iväg för att tillbringa den sista helgen som vi kan ha tillsammans innan jag åker för nästa helg är det vårmarknad och min pojk fyller även år då! hihi ^^
nu ska jag packa ihop det sista (a)
skriver imorron när jag kommit hem, för jag kan ju säga att vi blir borta tills imorron..

hos mami love!

i skrivande stund är jag hos mamma :)
ska snart hoppa in i duschen och försöka bli en normal människa igen trots att jag  mår som jag mår :s men snart kommer Jimmie hit och då kommer humöret stiga iaf :) <3
nej nu ska jag försöka tjata ur emil från duschen, han har duschat tillräckligt länge för att vara kille..

fortfarande..

fortfarande örkyld! :( hatar verkligen det. man har ingen ork till något.
hemm från skola dag åsså, hade ändå inte kunnat stå och snörvla över en stackars kund, med tanke att jag snyter mig var femte minut och nyser var tionde :o helt crazy.
hade tänkt plugga lite teori men nejtack. min hjärna tar ändå inte in något. å sen saknar jag min pojk också. <3 förhoppningsvis får jag träffa honom ikväll & sen imorron bär det nog av till helsingborg en runda med pappa sen så drar jag och min underbara pojkvän österut! :) bilder på var vi varit kommer sen ;) hihi, hoppas jag e bättre imon iaf :)
nej nu ska jag nana en runda!


jag har..

jag har den bästa pojkvännen! :) han är bara så gullig! här sitter man snuvig och hostig och vill egentligen inget annat än att träffa honom, men jag e sjuk :(
så säger han en sak som får mig att tappa ögonen (vi pratade på msn).
världensbästapojkvän.com
<3

ännu mera förkyld!

tog tidiga bussen rån skolan, var egentligen meningen att jag inte skulle varit där alls men ville vara med på genomgången :)
hem, äta sova äta sova.nu funderar jag på att ta en dusch så man vaknar till liv lite en hem till min pojk och hämta min necessär för jag ska nana hemma inatt :( jag vill egentligen inte men med tanke på hur dåligt jag kommer sova å så så blire bättre såhär. men imorron hoppas jag på att få träffa honom igen! :) <3


ont i halsen och allmänt seg!

min hals fortsätter att göra ont och nu har jag börjat hosta med, ännu värre :( men men, man kan ju inte va lycklig jämt! tur är att jag har min pojkvän som är så himla gullig! som piggar upp mig med gulliga sms :)
sitter just nu hemma hos mamma och ska snart bege mig hem till Jimmie, när han kommer hem :) läsa lite teori hoppas jag sen så blire nog sängen tidigt ikväll för min del. heldag i skolan imorron.
snart helg och det gillar vi skarpt! dock vet jag inte vad jag ska göra men vill hitta på ngt skojjigt! :) man får hoppas på det bästa, såvida jag inte ligger nerbäddad i sängen å e megaförkyld..
slänger in en sommarbild från förra året, sommaren är snart här! :)


halvsjuk :c

som rubriken lyder så är jag halvsjuk :c har ont i halsen å sånt skit, hatar verkligen det! men bättre det kommer nu än när jag är iväg, då vill man ju inte jättegärna vara sjuk! :) fyfan, sola och bada och bara ha det allmänt bra, och sakna min pojkvän förstås! <3
nu ska jag mysa med honom resten av kvällen och hoppas på att mitt halsot går över!
ny dag och nya tag imorron, slutar 11,00 så dagen e perfekt! :)

tv dags!

nu tittar jag på favvo programmet hollywoodfruar och väntar på
att Jimmie ska komma hem! :D jag är glad.
<3

en fin pojkvän :)

dagen har genast blivit bättre!
skrev ju i mitt förra inlägg om hur kass dagen var, men nu när man kom hem så låg det en väldigt söt lapp på bordet som, min underbara pojkvän hade skrivit innan han gav sig iväg på övning med brandkåren! :) hihi
nu går det genast lättare att plugga körkortsteorii!
pusspåre

dålig dag!

kom till skolan, trött som man är en måndag morgon, ingen mattelärare, provet som jag taggade inför imorron är flyttat fram tills den 1 juni vilket betyder att min lärare inte hinner rätta dom innan jag åker. och dessutom spöregnar det ute, vilken toppen dag, verkligen!
jag år tänka på att jag ska hem efter skolan och träffa min boy, dock så ska han iväg på övning ikväll så han kommer inte för ens senare :((
ska snart slå igen mina matteböcker, lunchen kallar. ris med nuggets och currysås! :) något positivt med denna dag, hade iåfs hellre haft sötsur sås.. :) men men.


åter söndag

nu är det åter söndag. haft 4 dagars ledighet nu! har tillbringat dom med min mysiga pojkvän! :)
haft det jättebra verkligen, igår blev det Ullared med pappa och Emil, trevligt vare. så nu har man handlat
lite linnen och strumpor och sådant som går åt nu när jag ska ge mig iväg, bara 18 dagar kvar nu. jag gillar´t skarpt!
kommer dock kännas när man ska lämna familjen, pojkvännen och vännerna! men det är en månad, det går fort får vi hoppas och jag slår vad om att jag kommer trivas som fisken i vattnet! :D
tillbaka till verkligheten nu, sitter och försöker få ihop mitt engelska tal som ska hållas imorron, mindre skoj ör ni vet väl vad jag anser om engelska? mmh, sjukt tråkigt.. & jag brukar alltid säga att det blir vad man gör det till, men engelska går inte att göra till något roligt, så är det bara!
efter det blir det väl att fixa till bilderna som jag ska ha framkallt ör länge sen, men det får nog bli imorron :) senare när jag e klar med allt med läxor å sånt blire att åka hem till Jimmie! :)




riktigt kär och galet galen!

fredag, igen?

i skrivande stund sitter man hemma hos pappa. precis kommit hit :)
man får ju komma hem emellanåt och hämta mer kläder nu när man inte sover hemma om dagarna, men jag gillar´t. =)
idag har jag och Jimmie varit i Ljungby, han köpte två nya kuddar till hans säng, så nu kan vi sova extra gott! ikväll blire mat med familjen och Jimmie babe! :) sen imorron beger pappa, emil & jag oss mot ullared, ska handla in några enkla linnen nu innan jag ger mig av på min livs största resa, ska passa på att köpa några minneskort till kameran med, känner på mig att det kommer bli en hel del bilder ;)
nu ska jag inte sitta här längre, ska göra något vettigt! :))
Ciiaao


leediig!

har just precis kommit hem från en eftermiddag i mellbystrand med baby :)) mysigt mysigt!
nu väntar en slappekväll & full frys. imorron åker vi till ljungby och har det allmänt bra :)
bloggarna blir korta nu om dagarna, men ska försöka uppdatera lite oftare och lägga in lite bilder.
I´m a happy girl now! :D

leediig!

har just precis kommit hem från en eftermiddag i mellbystrand med baby :)) mysigt mysigt!
nu väntar en slappekväll & full frys. imorron åker vi till ljungby och har det allmänt bra :)
bloggarna blir korta nu om dagarna, men ska försöka uppdatera lite oftare och lägga in lite bilder.
I´m a happy girl now! :D

lill-fredag!

fredag för mig och många andra idag! :) riktigt skönt.
dessa 4 dagar av ledighet ska jag hinna med några få
saker. Halmstad, Ullared, klippa & färga två st.
ikväll blir det kinamat med baby och sen massa tv mys!
helgen kommer bli kanon, jag känner det på mig.
tycker om min Jimmie! :) <3

tv taaaajm!

nu blir det mitt favvo program, SOS 112 :)
har pluggat klart teorin för idag och ska alldeles strax krypa upp i
soffan med baby och titta på programmet! :)
en halv dag kvar i skolan sen e de långhelg! :D
Jimmie :) <3

PUSS

nu avnjuter jag en chailatte från espresso house, mumma!
till lunch blire pasta carbonara :D & i eftermiddag idrott. någon bollsport. haha :)
ikväll blire teoriplugg och förhoppningsvis träffa Jimmie <3

plugg plugg plugg!

teoriboken bläddras varm & det gillar jag!
sitter just nu hos Jimmie och väntar på att han ska komma hem från jobbet :)
nej nu ska jag börja på ett nytt kapitel i boken, och ikväll blir det mys med min pojk!
Tjollahopp :D


mååndaag tralalal

åter måndag, vaknade jämte bästa! slutade tidigt och mamma var ledig så hon hämtade mig i Knäred! :)
så nu sitter jag här. farmor är här och vi har precis ikat lite, gott. nu ska hon friseras :) sen blire lite teori plugg.
ikväll träffas jag Jimmie! :D
hörs nog senare..



denna bjuder jag på bara för att jag är så glad! :D

ett försenat blogginlägg :)

hejsan!  =)
här kommer ett lite försenar blogginlägg om dessa dagar jag inte skrivit.
har haft mycket bättre saker för mig, umgåtts med Jimmie mesta delen av tiden och det gillar jag. :)
i fredags var vi på steakhouse, jag & tjejerna! jag stressade som tusan när jag kom hem från skolan. att hinna hämta sina saker på två ställen, duscha, fixa håret, sminka sig och prata med mamma på 45 min är inte dåligt för att vara mig! :o när vi väl var på Steak House blev det standard maten för mig, fläskfilé :D Mumma!
bilder kommer här nedanför! :)

igår blev det jobb & efter det blev man bjuden på flamberad fläskfilé, bakad potatis och bästa såsen :) till efterrätt blev det flamberade jordgubbar med svartpeppar på, till detta blev det en slags kola sås och glass, snacka om att man var mätt :D och jaa, det var aktiskt gott med svartpeppar på jordgubbar!
ska nu ta tag i mitt liv och fixa lite saker, sen blire hem till Jimmie igen, avslutar kvällen hos honom, kan ju glädjas åt att man bara går 2 hela dagar i skolan denna vecka! :D















tack för en riktigt bra kväll tjejer! :)


psyk?!

att något sådant här skulle hända så pass nära en kunde jag bara föreställa mig i min vildaste fantasi! detta är verkligen helt sinnesjukt! det är verkligen sånt här man ser på film oc tänker "detta händer aldrig på riktigt" också nu så här pass nära inpå en.
vill bara att du ska veta att jag & resten av tjejerna finns här för dig.
<3


dagen går mot sitt slut.

klockan tickar och jag sitter i knäred och väntar på att pappa ska hämta mig. :)
precis klippt pierre, finfint!
nu blire hem och  fixa lite på mitt förbannade svenska tal. sen blire en promenad ner till solariet för att försöka få lite färg :D för igår var det faktiskt bara 1 månad kvar tills jag beger mig mot varmare breddgrader!!
kvällen ska jag avsluta hos baby :) <3

Lediga dagen!

är faktiskt ledig idag, tro det eller ej! :) men lektionen idag var inställd pga att lärarna skulle på någon utbildning och eftersom jag inte har någon lektion på eftermiddagen så blev det såhär! så gårdagskvällen spenderade jag hos baby, nanade även där. & nu sitter jag här hemma och ska ta tag i mitt svenska tal som ska hållas imorron, wish me good luck, med tanke på att jag hatar att prata framför människor.
ikväll blire att klippa en kompis och sen titta på bil med papi!
och igår kom jag och pappa överens om världens bästa deal :D haha! bäst är du papi! <3
nej, nu åter till talet......


bästa vänner!


jihooou!

så ja, svenska talet är snart så gott som klart! :D
bara till att öva in det med. hade engelska muntligt nationella idag, gick väl ganska bra med tanke
på at jag verkligen hatar engelska. hade även ett matteprov som kändes kanon! :)
nu väntas duschen, mat, körning med papi & sängen. klockan ringer fem imorron :((

åter måndag!

idag e de åter måndag, för en vecka sen befann jag mig på en buss mot stockholm med min underbara klass, och nu sitter jag i mattesalen och har precis gjort ett kursprov i Matte B, känns faktiskt bättre än vad jag trodde :)
igår spenderade jag dagen i helsingborg med baby, det blev väla och familia :) var tvungen att gå in på IKEA en runda med med tanke på att ica glömde vad hon skulle a när hon var där sist! glömskis :)
kvällen blev det lite jobb på kontoret, lite körkortsteori och lite körning med papi! sedan bar det ner på lite fika hos några fina vänner, skoj att träffa er igen :) jag kom inte riktigt i säng vid den td jag borde och det resulterade i att jag var riktigt trött imorse när pappa ropade på mig.
nu ska jag ta trapporna en v¨ning upp för att äta lite mat, kebabgryta med ris väntar på mig. kan va helt okej. imorron e de flygande jacob! :D :D MUMMA!



I´m a happy girl now!

Fotograf: Gabriela Johansson


April 30, 2010

fredag, börjar å ont i halsen :( not good! men men, det går väl över. igår blev det mys. :) hihi
idag e de valborg och den ska jag tillbringa med mina vänner, carro,fidde,ica & dennis :) grilla
och sedan blir det talangjakt för hela slanten! :) samtidigt passar jag på att ladda inför DK
imorron med galna vänner! :D

här kommer en bild från tunnelbanan i stockholm!


dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0