varmt väder, god dricka, underbara människor & mygg

jaa, rubriken stämmer faktiskt.
har inte hunnit sitta vid datan nu i helgen, har haft en massa annat för mig :) men tänkte berätta lite om vad som hänt för er.
i fredags vid fem tiden så kom Tim inrullandes på gården med bilen :) trevligt trevligt. vi satte oss och pratade, pratade om en massa saker :) allt bra! vi åt middag hemma hos mig, pappi hade grillat. senare begav vi oss hem till Annie & Ludde för att titta talang :D synd att blomman & olsson inte gick vidare :/ men men, ni var bra ändå!
Lördagen var det marknad, jag och Tim körde ner där en runda, tittade när pappi sprang england runt och sedan gick vi och handlade mat och tog med oss hem till Annie och Ludde :) fixade lite inför kvällens kommande fest. senare begav jag mig hem för att byta kläder, jag skulle ner och jobba :/ tim körde ner mig och hämtade även mig när jag slutat. körde hem till mig, hämtade mina cider som stog kalla och väntade på mig :D körde till festen, och hade verkligen jätteroligt :) tack Annie & Ludde för en verkligen lyckad fest med skratt, tappade ägg och riktigt roliga lekar :) och eftersom att vi var så många som skulle sova där så fick jag å Tim sova i husvagnen xD somnade lätt gjorde man iallafal. :) värre var senare på natten, fyfasen vad jag frös då, jag vaknade av att jag frös så mycket att jag typ inte kunde röra fingrarna. :| snacka om kallt. så jag fick ta på mig ytterliggare en tröja, en riktigt tjocktröja, och två par raggsockar. gosigt. men lagom gosigt var det vid halv 8 på morgonen när jag vaknade och hade fullstädig panik! det var så sjukt varmt i denna husvagn. solen hade stått på som in i, så där var riktigt varmt. jag öppnade fönstret och somnade om :)
när jag hörde en massa prat utanför vagnen så tänkte jag att då var det nog dags att gå upp, klockan var väl halv elva eller något :) riktigt trött å allmänt seg va man.
men vi bestämde oss alla för att åka till Vesljunga idag och bada å ha de lite mys, så vi fikade å så där :) tog också årets första RIKTIGA dopp! hela kroppen, även håret (a) jag skulle ju även jobba ikväll, så Tim körde hem mig, vi sa hejdå å sen så hoppade jag in i duschen sanbbt som ett öga kan blinka. x)
Tack för denna helgen mina vänner :) <3

29/5 en längtan efter sol, bad och strand

vid den här tiden, för exakt två årsedan låg jag på stranden i Fig Tree Bay, Cypern med min familj, som var hel. Idag sitter jag hemma, vädret är inte precis så lockande och min familj är splittrad. ändå ska man göra det bästa av situationen.
iallafall så kommer tim och hälsar på ikväll vilket känns positivt. har inget planerat ännu, men det händer väl alltid något skojjigt :)
igårkväll hade jag först inget för mig. men så frågade johan om jag hade lust att hänga med till hösslehom å glo lite på siesta, så jag hängde med han, robin, och eddie :) trevligt! jag kan ju bara meddela en sak, att nästa år ska JAG dit! då ska jag inte jobba på heeela den helgen, och jag bryr mig inte om det e marknad heller. för så j*vla roligt folk hade där.
jajja, tillbaka till verkligheten, hade tänkte städa klart mitt rum och hänga in mina nytvättade kläder för att sedan fixa till sig lite inför den kommande kvällen.


:)

För närvarande springer mina fingar sig väldigt varma på detta tangentbord. sitter och skriver medlite olika folk på msn, bland annat Tim :) mycket trevligt.
Ica är hos mig, hon nanar här inatt, så slipper jag sova själv :) snällt av dig. roligare att ha någon här.
så nu så blire till att bädda å så sen nana, natti natti :)
Helgen kommer bli kanon, jag känner det på mig ;)

jag i somras

Love?

the greatest thing you will ever learn
is to love and to be loved in return


23/5 ikväll äre party mina damer och herrar :D

JAA!
ikväll smäller det, party i halmstad inatt. :D är sjukt taggad för detta. kommer förhoppningsvis bli riktigt roligt :) lära känna en massa nya människor med :) det är ju det som lär vara en del av kvällen. för närvarande känner jag bara Annica, Tilda & Pilla som ska dit (Y) sen så kommer nog några grabbar från markaryd med :D trevligt!
nu sitter jag hos Tilda, hon har precis kommit från duschen. å jag sitter här å knappar lite på datan.
ska snart börja göra vid oss å ha de allmänt trevligt :)

vi ses i dimman people :))

Puss tjaao :D

22/5 kände jag en vindpust?

gomorron :) !!
jag vaknade av att min rullgardin hängde å slog mot fönstret, jag har nämligen haft fönstret öppet inatt. ändå gansa tur att jag vaknade med tanke på att klockan var halv 11 :o
gick å la mig vid halv två tiden inatt. på dagen umgicks jag med Tim lite :) sen så när han hade kört hem så hade jag lite annat för mig tills lite senare på kvällen. sen så vid åtta drog jag ut en runda :) trevligt. efter det så pallrade jag mig hem till johan för att glo lite tv :D det vart roligt. men till slut höll jag på att somna så jag tog min cykel och cyklade hem å bäddade ner mig och har faktiskt sovit riktigt gott :)
idag tar jag bara det lugnt, ska jobba senare ikväll :) efter det vet jag inte vad som händer.
men ens ak jag vet är iaf att det är bara en dag kvar tills det smäller :D !! Feeest!

skriver kanske innan jag somnar inatt, beror på om jag orkar eller inte:)

/ -  Emmelie

19/5 sammanfattning.

hejsan alla! hur mår ni? :) bra hoppas jag.
nu var det länge sedan mina fingrar skrev på detta tangentbord i blogg syfte, så tänkte uppdatera mig lite :)

helgen som var tillbringade jag med Tim
en liten kort sammanfattning av helgen som varit.
i fredags var jag i ljungby med tim å nårra fler, vi tittade rally sedan blev det mat hemma hos tim å sen film med jonas å malin :D
lördagen så var vi ganska sega allihop, så vi bara slappade :) tim körde hem mig på kvällen, men vi körde å hälsade på Ludde & Annie ist ^^ sedan på kvällen åt vi hemma hos mig och sedan körde vi hem till Dennis där det va massa folk, trevligt :))
söndagen jobbade jag både morron å kväll, moneey ;D där emellan på dagen hann jag å pappa faktiskt åka till IKEA och inhandla en del saker. sjukt kul å köpa nya inredningsgrejor :) I love it.

iaf, imorron efter skolan blir det troligtvis ljungby en runda. vet inte hur länge jag stannar, men jag lovar att komma med en sammanfattning av det vi har gjort senare :)
& jag måste bara tilägga att på lördag e de fest :D !!

/ -  Emmelie


Starcube! :D

detta är en kille som verkligen vågar visa vem han är!
jag gilalr dig. du vill vara såhär, du är såhär.
du bryr dig inte om vad andra tycker. det är bra.
alla har olika åsikter om vad man gillar för typ av folk. jag gillar folk som vågar stå för vem man är.
fortsätt vara dig själv! :)
jag läser din blogg så gott som varje dag. jag tittar in på din bilddagbok varje dag :)
du är bara så riktigt bra :D !!



15/5 solen lyser i ögonen

fredag idag, veckorna går otroligt snabbt. snart sommarlov, & det gillar vi! :)
min mage kurrar, den vill ha mat. jag är jättehungrig. hann inte med att äta hemma idag,
så det blir till att käka frukost på skolan.
snart engelska redovisning med (Y) önska mig lycka till!
efter skolan ska jag fördriva tiden på stan hade jag tänkte, måste se om ajg kan försöka
hitta en ny väska. min andra är gaaaanska sönder :c dock tar jag inte bussen hem som
vanligt, utan jag tar den som går till Ljungby, där träffar jag Tim å massa andra ikväll :)
blir kanske ett inlägg imorron med.

soliga vår/sommar kramar :)


13/5 Novell & underbar musik

har precis skrivit klart mi novell, samtidit som jag sitter och lyssnar på helt underbar musik.
Simon, du är verkligen helt grymt bra! riktigt fint sjunger å spelar du. jag håller på dig och
tycker absolut att du ska skicka iväg en demo :)

sov hos Tildis inatt. :)
skolan idag har varit ganska najjs, nationella i matte. kändes bra iaf. men ska inte säga för mycket.
sedan fick vi göra folieslingor med blekning :D enklare än att göra med balsam :s
nu så behöver jag bara en mdoell för nästa vecka :o :D om du är intresseard hör av dig :)
nu ska jag hoppa in i duschen (Y) det blir nog sängen tidigt ikväll.kan behövas.

Puss babes. <3

12/5 kalla mig Emmelie

Jenny "Bengan", varför har det blivit såhär?
Jo, för att du har problem med att jag träffar Tim. Jag träffar vem jag vill, det ska du veta. Ingen kommer kunna hindra mig från att träffa någon.
Du & jag snackade ganska mycket innan om allt det förflutna som hade hänt. Det var inte mycket positivt, varken från din eller min sida. Allt ändrades, du sa bara bra saker om hur allt hade förändrats. det var verkligen positivt!
tyvärr tog det slut med det. och ni fick problem, ganska trist.
men jag har bestämt för att lägga det förflutna bakom mig och gå vidare. jag tänker inte lyssna på andra som snackar om folk. jag vill skaffa mig min egna uppfattning om vilka olika människor jag träffar.
jag har mått dåligt å så. jag har kommit över det. jag är iaf glad över det.
och du tror att jag träffar Tim i smyg, i hemlighet med andra ord. jag kan bara säga att du har helt fel. jag brukar inte träffa folk i hemlighet. jag har lixom inget att dölja. jag fattar inte vad jag har gjort för att få dig att reagera såhär?
det känns så j*vla kontigt.
du säger att jag har skrivit att jag saknar dig, men du vet nt om jag menade det. jag kan bara säga en sak, jag menar allt jag skriver. så jag har saknat dig och saknar dig min vän fortfarande. men jag vill inte ha det sårhär. jag kan iaf inte komma på att jag har gjort något speciellt konstigt.


8/5 Nationella prov

sitter här och min mage är hur mätt som helst. ätit makaroner & köttfärssås nu ikväll.
jahajja, nationella prov idag då i engelska, inte gulligt kan jag påstå. :| men men, får väl hoppas att det gick bra.
sitter här och väntar på mig själv, på att kunna ta det steget från soffan till duschen, det är ett väldigt långt steg vill jag påstå. :o
iaf, imorron blir det troligtvis Ljungby en runda efter skolan :) träffa tim å nårra andra kompisar. kul att vi kan va kompisar nu iaf :)
sen så blire hem å nana och på lördag är jag ledig! :D första lördagen på ett antal veckor jag INTE jobbar. sen så på kvällen blire fest för hela slanten (Y) black and white party, here I come :D :D
nää, nu får jag väl försöka ta de där steget...

/  -  Emmelie



bara för att jag tycker om min kompis Annica! <3

6/5 tantfrisyr :o

jaa, det stämmer faktiskt. :o vi gjorde tantfrisyrer idag i skolan. haha :D liknade verkligen en gammal tant.
iaf, frisörteknik hela dagen. roligt. :)
snart sommarlov med. känns bra.
ingen lång blogg idag. har inte hänt så mycket idag.
iaf, ska sova nu snart, ska bara ha mitt "nattsamtal" med innan jag somnar. (a)

natti natti ^^

5/5 Redovisning? Nejtack!

förlåt förlåt förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. har knappt varit vid datan, och om jag har det så har det bara varit en liten stund.
valborg var det inget festande för mig iaf. jag var i Ljungby en runda på kvällen. träffade tim m.fl. det var trevligt, inte träffat er på länge! :) pappa hämtade mig där senare.
lördagen jobbade jag på morgonen, gick bra :) fint väder. hem och la sig på altanen för att sola lite, vovven kom och la sig jämte mig och solade han med ;) söt är han. vi grillade hemma och senare på kvällen försvann jag ut en runda. trevligt!
söndagen jobbade jag på morgonen. sedan blev det hem och skriva klart mitt arbete i kultur och stilhistoria. nu ska bara det sista fixas :)
nu sitter jag och lyssnar på redovisningar om olika årtal. jag gillar inte redovisningar :|
skriver kanske mer ikväll :D

-/  Emmelie

dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0