sjuklingen

denna örkylning tar snart kol på mig :( jag hostar å snuvar å huvudet bara bankar! men men sånt är väl livet.
sitter och pratar med sanna nu, en kompis som har stått nära mig sen jag var nyfödd! hihi, snart ska vi hitta på något! :)
när man e sjuk så ser man oftast bara negativa saker, men jag ser ffaktiskt lite positivt i det hela och det är att snart är det bara 4 månader tills jag drar till värmen! :)

PUSS // Emme

naaanananaa

emmelaaaj, är jag! jimmy kallar mig alltid det så det lär man ju få heta ;)
iaf, skoldagen har varit som alla andra dagar väldigt slapp. tittade på film hela förmiddagen och hade bad på eftermiddagen.
jag tog vanliga bussen hem och farmor hämtade mig vid bussen, så vi åkte hem och jag klippte henne :) fin fint! skulle egentligen ut och gå med en kompis, men det uppstod tråkiga saker så vi tar det en annan dag.
nu funderar jag på om man ska släcka lampan och sova redan nu? :o det är tidigt, men vafasen, skaman upp tidigt så :(
imorron lär jag va hemma vid kvart över ett, slutar halv 11. sen på kvällen bygga upp mina naglar! :) FINALLY! :)

PUSS // Emme


A.M 

yesterday was great!

m ni alla vet så kom min saknade Candice till mig igår! Vi skulle fira Gino och Joel som har fyllt 18! :) så det blev lite Tacosätande här hemma med papi och bror innan vi började göra oss iordning. ringde andreas innan vi skulle dra och han var i markaryd, toppen! :) hihi
vi drog oss så snart mot fbu där festen hölls, och jag har nog aldrig sett så mycket folk i den lilla stugan, helt sjukt! men men vi hade skoj iaf, roligt med massa olika folk, trodde det skulle va massa småttingar där men nejdå! :)
så nu sitter både jag och hon med varsin dator i handen och nöördar oss. hon ska snart hem och jag ska bege mig iväg en sväng. efter det blir det engelska plugg och träning.
så ser väl min söndag ut, ganska slapp. men ikväll ska man förbränna gårdagens alkoholintag. toppen!
här kommer några bilder från kvällen!

PUSS // Emme
















neeeeeerds

nu sitter jag & pappa bredvid varandra med varsin dator framför oss och nördar på facebook. erkänn gulligt? (a
jag får ju lära han allt hur man gör! hahahhah :D men nybörjare finns alltid.
ska snart nana för imorgon kommer min saknade vän Candice till miig!  :D Jippiiiie! & det är fest, träffa massa folk. :)
natti babes, <3

PUSS // Emme

22/1 kinamat! MUMS

precis ringt och beställt kinamat! :) mums. kommer smaka mycket bra.
skolan idag vsr som vanligt, projekt på för middagen och kundpass på eftermiddagen, åkte med papi hem för han var ändå i halmstad så va hemma redan halv 4! skönt.
nu sitter man här och har precis hängt in mina kläder i garderoben och sitter å småtaggar lite för imorron e de fest! :) och min saknade Candice kommer hit! hihihihi jaaaaa :D
nu ska jag inte skriva här mer, å jag har överskottsenergi ikväll, vart ska jag göra av den?
sen så kan jag säga att jag klippt mig, känns som att jag inte har något hår kvar men det har jag. men känns ovant, 5 cm kortare :)

PUSS // Emme


                    saknar mitt mongo!


klia klia klia

usch usch usch! kliandes över hela kroppen skriver jag detta. äntligen har man skaffat sig praktikplats, och som sist är man inte ute i god tid men det lyckades :) vecka 5,6,7 kommer jag  befinna mig på studio 30 här hemma :)
nu har man kommit hem och ska snart hoppa in i duschen. jag kan ju förklara varför det kliar, har klippt pappa idag och det var ju inte lite man klippte! :o nu e han kort och fin! men nu vill man bara in i duschen men den verkar vara upptagen.
...igår skrev jag ju inget på kvällen men jag kan ju berätta att jag var hemma hos emil och tittade en film, baksmällan hette den, den var faktiskt bra och jag somnade inte för en gångsskull! toppen Emmelie, är faktiskt ganska stolt över mig själv. :)
nej nu ska jag trycka ut mamma från toan så jag kan få komma ut duschen :)

PUSS // Emme

17/1 tänk om

jag ska nog börja tänka om, bara släppa allt i mina tankar och skaffa nya uppfattningar om allt och alla.kan nog behövas känns det som. och förövrigt saknar jag mina äkta vänner. <3

idag ska iaf jag och papi till ikea, fixa lite smått och gott. b.la. en ny lampa till mitt rum :) blir väl att man tittsr lite möbler när man ändå är där (a)
ikväll ska man fixa till de sista med engelskan så den blir klar och efter det blr det väl bara till att slappa i soffan till en film eller något. finns inte så mycket mer att göra en söndagkväll, eller joo jag skulle kunna gå och tränat om det inte vore för att jag typ e halv sjuk, hostar å massa sånt :c
nej nu ringde papi så nu ska vi snart köra :)

PUSS // Emme


you are...

"you are my light in the dark" men hur skulle det då se ut om det var ljust ute? jag kommer iaf inte på svaret.
det finns mycket man kan fundera över, om man har tid och energi till det. tid har jag, men dessvärre ingen energi, så jag lägger ner.
nu ska vi snart sova tror jag, åtminstone jag! nanar i halmstad inantt.

Puss // Emme

Vt 2010

klockan tickar, och den tickar mot ett nytt läsår, nämligen vårterminen 2010!
när denna terminen är över så e de sommar, men om jag ska vara ärlig så kommer jag inte gå den fullt ut för jag ska vara ledig den sista veckan! för då draaaar jag! :D :D :D ska bli sjukt skoj.
men tillbaka till verkligheten, johan falk filmen visas på tv, den verkar bra, men jag slår vad om att jag somnar i soffan om jag sätter mig å tittar på den och som sagt skola imon, det  betyder upp vid 5 :( nu e de inte lördag hela veckan längre.
natti natti på er :)

PUSS // Emme

<3

man vet vad man hade
man vet vad man har
men man vet inte vad man kommer att få


En kväll hos Julia! :)

igår var jag sjukt sugen på fest men nej, jag orkade inte. så jag begav mig hem till Julia istället där resten av flickorna var. när jag kom dit hade de redan ätit så jag fick va med å mumsa på efterrätten istället! :) kvällen resulterade i ganska mycket å jag var aktiv med kameran.
här får ni en sammanfattning av kvällen. :)















 

tack julia för att man fick komma! :)
nu ska jag ta mig i kragen så att mitt rum kan bli rent & fint. har bestämt att jag ska ha städdag idag. :)


fullspäckad dag!

dagen har faktiskt gått ganska fort! började med att jag besökte banken för att fixa lite saker sedan färgade jag en kompis och nu ikväll har jag klippt två stycken! :) det gick finfint.
så nu sitter man här, och om jag ska vara ärlig så saknar jag min vovve :( men imorron får jag träffa honom!
imorgon får vi se vad dagen bjuder på, om någon har något förslag så säg det gärna. kvällen blire kanske fest, det beror på..
nu ska jag fortsätta vara social på msn :)
jag passar på att slänga in en bild från nyår.

PUSS // Emme


superdupermegatråkigdagärvaddetär!

jahajja, onsdag och vad händer? typ ingenting!
jag har faktiskt megatråkigt. har precis städat klart och hängt in mina kläder i garderoben.
nu? jaa, blir väl att dra hem till pappa en stund för att vänta på ett svar om vi ska äta middasg hos farfar ikväll? :)
så nu ska jag ta på mig stövlarna och vänta på att pappa kanske kan hämta mig.

PUSS // Emme



dagens outfit

klippklipp

ajaj mitt finger! skulle klippa min bror idag men klippte ett hack fel, så det blev i fingret istället. :( mindre roligt när det blöder som bara den.
ikväll är väl egentligen en partykväll men för min del så är partylivet ganska stilla ikväll, jag ligger hemma i soffan och tar det väldigt lugnt. har som jag sa innan klippt min bror så nu äntligen är han inte så långhårig mer :p haha. jobbat hela dagen idag, känns bra! :) och nu är jag ledig fram tills lördag tror jag, så vad ska man hitta på imorron? jag e själv hela dagen, någon som vill hälsa på? =)
funderar på att gå och lägga mig men jag är faktiskt pigg :D haha, blir väl att ligga vid tvn tills man somnar! bombadera gärna mig med sms, alltid roligt ;)

PUSS // Emme

jobbjobbjobb! :)

idag har de varit jobb  för hela slanten! känns bra sen när pengarna rullar in. känns som att det är mycket behövligt med tanke på att jag ska resa & ta körkort inom loppet av 3 månader! men det känns bra.
när man kom hem blev det till att äta lite, mami hade lagat god mat och jag spetsade maten med en ipren, kändes verkligen som att mitt huvud behövde det, hade verkligen huvudverk :(
nu har man precis sett klart den senaste wallander filmen, den var helt okej. eller jaa, som alla andra wallander filmer så var den bra!
... har egentligen inte så mycket att skriva här idag med tanke på att det inte har hänt speciellt mycket. så jag återkommer imorgon och hoppas på att det har hänt lite mer!

PUSS // Emme 


-14

jaa, temperaturen står i skrivande stund på -13,9! det betyder att det är riktigt kallt. :| å egentligen ska man inte vara ute när det e sähår kallt, men vad gör man inte.
jag satt och hade precis tittat klart på tvn å skulle nästan gå å lägga mig, så skriver en kompis att han kommer å hälsar på :o så jag ba: öhh nu? :p så det gjorde han, han & hans kompis. det var trevligt! :)
så nu sitter jag här och ska förhoppningsvis gå och lägga mig :)
imorgon ser vi fram emot ännu en dag på ikea, dock lite väla med!

PUSS // Emme


2010, nytt år, nya möjligheter!

2009 har varit ett händelserikt år kan man verkligen säga! fullt av skratt & tårar.
jag kan inte säga att jag verkligen hoppas att 2010 kommer bli ett bättre år, för livet ser väl ut att vara fullt av skratt och tårar? jag har iaf fått en massa nya vänner vilket gör mig väldigt glad!
mitt nyår spenderade jag hos Emilia, det vaqr skoj så länge det varade! :) men tack för festen.
2010 började inte med något speciellt. bara en helt vanlig lugn dag som ersattes av en ikea dag idag! :)
..imorgon blir det väla och ikea igen med mami eftersom jag inte kunde bestämma mig för vad jag skulle ha när vi va där idag. så imorgon blir det helsingborg istället för älmhult. då passar man ju på att gå in på väla en runda med!
ikväll känner jag för att göra något helt galet, kan bara inte komma på vad?!
så medans jag funderar över detta slänger jag in lite bilder från nyår.




















GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!



dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0