långsam uppdatering!

jag vet, har inte uppdaterat och inga bilder har kommit in men det beror på att jag inte har fått alla bilderna från resan ännu :( dom kommer så fort allt är fixat.
har precis vaknat, en riktig sovmorgon nu när man slutat jobba! men vaknade till vid halv 7 imorse av ett riktigt stort åskoväder! :D myysiigt!
nu ska vi snart äta frukost sen så bär det av mot Jysk för att köpa ett tält, för imorgon åker gänget iväg på semester :)) hoppas bara att vädergudarna är med oss!
PUSS

HEEMMAAA!!

jag överlevde hemresan, trots att jag inte kunde somna...
hade en typ 2 åring som skrek nästan konstant i fem timmar och när hon väl somnade och det var 2,5 timmar kvar, då var jag ju pigg och kunde inte somna :s och nu vid denna tiden har jag varit uppe i 24 timmar och fler lär det bli innan kvällen är slut! ;)
när vi steg av tåget i helsingör trodde jag att jag skulle frysa ihjäl, vi har ju haft mellan 30-40 grader varje dag i 4 veckor! :o men jag överlevde det med, så nu har man träffat mamma, pappa & emil. nu saknas bara Jimmie!! Så därför ska jag strax bege mig hem till honom för att vänta på att han ska komma hem från jobbet :)
har inte ens orkat packa upp mer än det som ska tvättas, tar det imorron eller ngt!
ikväll blir det Kinamat med pappa, bror & Jimmie, gottigt! :))
sen imorron ska jag umgås med min pojkvän och på lördag laddar vi inför fest ;)
bilder kommer så snart jag fått in dom i datorn!


dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0