26/8 psykologi?

sa jag psykologi?
jaa, faktiskt! skulle haft psykologi nu i eftermiddags, men eftersom att vi inte fått våra datorer ännu så blev det ingen psykologi, så slutade halv ett. och för att jag skulle bedriva tiden på något bra så tog jag, Annica & Tilda bussen för att köpa mig en ny klippkappa :) så nu har jag en ny, snygg & fräsch!
morgonen tillbringade jag i salongen och vi hade ämnet design, vi rullade upp en solfjäder i luggen med läggningsspolar :) å gjorde clipslockar!
på eftermiddagen när jag hade köpt vad jag skulle så ställde jossan upp och var modell till mig, så jag rullade permanent på halva hennes hår, lite krångligt var det med tanke på hur långt hår ungen har! :o haha :D
nu ikväll har jag jympat, så nu blir det sängen med bästa boken! :)

PUSS NATTI // Emme

25/8 sen uppdatering, jag vet...

jag vet att jag inte uppdaterat på vääääldigt länge :( inte bra altså.
men under denna tiden har hänt en del..
1. jag har slutat jobba på veckorna
2. jag har fyllt år
3. haft fullt upp på helgerna
4. börjat skolan!

som sagt så jag har haft ganska mycket att göra.
jag tänkte jag skulle sammanfatta allt ganska kort, annars orkar ni väl inte läsa? ;) haha
jobbet är avklarat, jobbar bara på helgerna som vanligt. DOCK E JAG LEDIG DENNA HELG! så ni vet :D första helgen på väldigt länge.
jag har varit på en grillfest som hette duga! den slår riktigt många av de fester som finns här hemma omkring! god dricka, galet folk, åsså jag :D haha, riktigt skoj var det!
i lördags befann jag mig ca 3 mil hemifrån på kräftskiva :) älskar kräftor, så himla gott! massa folk, både lustiga å normala. haha. men träffade iaf en väldigt fin vän! roligt.  som sagt så har jag hunnit med att bli 17 år med, det är inte illa! Dock hade det varit dubbelt så skönt att fylla arton, men det är bara till att räkna ner dagarna nu. kommer ju ta ett helt år, men det är det värt.
fick massa fint, kan förklara några saker: parfym, pengar, mobil, smycken, presentkort m.m. blev verkligen nöjd! :)
...skolan har också börjat, så på veckorna befinner jag mig altså på andra året på frisör i halmstad för er som inte visste. jag känner på mig att detta kommer att bli ett toppen år. Kan inte riktigt förklara den känslan, men den finns där. (:

nu ska jag snart bege mig hem till pappa, farmor kommer och gratulerar mig för hon kunde inte innan när vi hade kalas. Så det blir ikväll då :) längesen jag träffade henne med. sen så förhoppningsvis ska jag väl hinna ut och köra lite med pappa med, och sen så blir det till att slänga sig i sängen och plocka upp rätt sida i den bok jag håller på att läsa nu, "Klockan 10,31 på morgonen i Khao Lak" den är så bra och så gripande. ett tips till dom som är intresserade av hur ett liv efter flodvågskatastrofen där en man förlorade både fru och två barn kan se ut! jag ryser bara jag tänker på den.

Ps, det märks verkligen att det blir kallaren och kallare på morgnarna. :( vi går mot vintertid. därför passar jag på att lägga in en bild som jag tog en speciell kväll i vintras. en kväll jag aldrig kommer glömma. en kväll då jag visste vad jag hade.

Måste bara säga en sak, att man vet ju verkligen vart man har sina vänner. Från att ha varit ens bästa vän till att inte ens hälsa på en, det är så lågt en människa ska sjunka i mina ögon för att jag ska förstå att hsn/hon är lika med noll. du sa till mig att du fortfarande ville vara bra vän med mig, och att jag kunde komma till dig om jag behövde någon att prata med. men var fan finns du? du finns då inte hos mig iaf, det har du verkligen visat klart och tydligt. En vacker dag kommer du kanske komma tillbaka och försöka prata med mig, men varför ska jag slösa tid på en människa som inte vågar visa sitt rätta jag? För jag vet att du vill, men du vågar inte. så snälla, titta upp från marken NU, innan  det är försent, innan du har förlorat fler vänner. :(

bloggen blev lite längre idag, men det va skönt att få skriva av sig :)
KRAMIS


13/8 mamma, lär dig va tyst! :)

nu var jag tvungen att pausa i mitt målande för att målartejpen är slut! :( och utan den går det inte att måla i skarvar och hörnor, likaså vid tak och golv. så jag slog numret till min söta mamma å sa till henne att den är slut, så hon köper en med sig hem :)
mamma är ju smart med, hon försa sig att hon var iväg och handlade presenter till mig x) inte bra. men det lät som att någon bildörr slog igen nu, så hoppas det var hon!
oj, jag glömde säga till henne att färgen med var slut, så stackars mamma får helt enkelt ner och köpa en ny burk färg med! sedan blir det att måla klart rummet :)
och ikväll blir det en snabb tripp till Halmstad :)

måste bara säga att jag och ellinor hade verkligen världens slappaste dag igår! vi gjorde typ ingenting, bara kollade tv helan dagen! eller joo, vi gjorde fruktsallad och till middag gjorde vi spagetti å köttfärssås :) GOTT!
min vän, du är bäst!

PUSS // Emme

11/8 Morgonpigg?

näsan helt igensatt, ögonen lite svullna, huvudet bankar. ja, det är väl kanske så livet ska se ut när man är förkyld.
vaknade gjorde jag hos ica, och jag tog trappan i ett steg i hopp om att toaletten var ledig så man kunde gå in och snyta sig, och tack å lov, det var den!
det känns som en hel befrielse. haha, för att vara förkyld är sjukt jobbigt.
nu sitter jag här i mina joggingbyxor å en myströja, men om en liten stund har jag bytat kläder. det är nämligen så att jag ska åka till hässleholm med ellinor :) ska ta en fika i stan och gå runder och strosa lite. kan nog bli bra!
nu väntar locktången på mig där uppe, laddaren väntar med på att den ska få kopplas till min mobil. så som ni förstår så lämnar jag bloggen för denna stund.
FÖRRESTEN! JAG MÅSTE SÄGA GRATTIS TILL MAMMA SOM KLARADE SITT MC-KÖRKORT IDAG! :D

PUSS // Emme



var är solen?


10/8 En kväll hos Ellinor

min blogg har legat ganska lågt nu ett tag. lite trist, men sant.
jag kan börja med att berätta om kvällen jag spenderade hos min fina vän Ellinor.
i lördags jobbade jag tills klockan fem, sen så begav jag mig hem till Ellinor för att laga Tacos och bara umgås. Så jag kom dit, vi lagade mat och småpratadew lite. vi lyssnade igenom massa gamla skivor och låtar som man lyssnade på när man var mindre :) trevligt! och kvällen avslutade vi med att lyssna på KENT låtarna!
Sen så sov jag hos Ellinor, och dagen efter, igår altså så åkte vi till Mellby och sola och bada, men badandet blev det inte så mycket av, brännmaneter överallt :( så vi solade ist!
Måste bara poängtera att jag körde både dit och hem! najjs.

i skrivande stund sitter jag hos Ica och väntar på att hon ska bli färdig. & vi har fortfarande inte kommit på något som man kan göra. :(
nu ska jag snart stänga ner datan och va lite social :)

PUSS // Emme


?!

i en värld av idioter
står du först i kön

en dag med sol & bad

i skrivande stund befinner jag mig ca. 30 mil hemifrån! jaa, det är sant.
jag är hos mina kusiner i skövde:)
tog tåget hit igår efter det att vi besökt ullared, och jag stannar här tills på fredag. bilder på vad jag köpte i Ullared kommer när jag kommit hem. det blev inte alltför mkt, men en del koftor blev det :)
dagen idag har gått åt att gå på stan en stund, inhandlade mig ett par svarta jeans, :) kändes bra! jag & Karro gick och tog en fika för att barnen var och lekte med sina kompisar så vi fick en liten stund för oss själva. :) pratade å flabbade en massa! du känns mer som en kompis än som en moster :) haha, 
..eftermiddagen blev fin. och vi åkte och badade i några bassänger i Mariestad! varmt å skönt :)
nu ska barnen lägga sig och jag ska hoppa in i duschen för att sedan gå ner en trappa och spela lite kort :)
hörs kanske imorron om jag är aktiv här!

Ps, jag måste bara säga att jag har köpt en laddare nu till min mobil. Så äntligen har jag batteri! min laddare ligger lixom glömd i Lagan :s

PUSS // Emme

nnaattttii

dagen lider mot sitt slut.
..idag har jag nästan målat klart mitt rum! :) har bara den mörkbruna färgen kvar och mina lister ska målas vita. sen så ska man bara städa iordning å så.
sedan kommer allt sånt roligt, som småsaker man ska köpa, lite hit å lite dit ;) haha.
nej, nu ska jag bege mig mot sängen, upp ganska tidigt imorron. ska bege mig till high chaparal med la familia, min bästavän hänger även på å gör mig och mammi sällskap! kommer bli en sjuk dag. :D
Natti!

PUSS // Emme


¨måla måla måla"

dagen lyder som rubriken mina vänner! :) Tänkte faktiskt ge mitt rum ett nytt utseende! Det ska gå från rött och beigt till caffelatte brunt och beigt.
Mina möbler är ihopsatta nu med. Och jag hade inte tänkt att skruva ihop en enda möbel till. Är så trött på att hålla på å skruva å få blåsor på händerna å massa sådant :/
nu ska jag kila hem till pappa för att hämta mitt USB :D

PUSS // Emme

blåsor på händerna :(

haha, jaa det är sant! jag har blåsor i mina händer, skruvade ihop möbler igår, och nu ser man ut därefter. sanningen är bara att man har en stor garderob kvar att skruva ihop! :| ajajaj.
igår var vi och hämtade färg till mitt rum :D !! Äntligen ska det bli lite ordning och reda, ny färg och nya möbler alltihop :) inte en ensa gammal sak kvar. haha, dett är perfekt.
när jag blivit klar med min garderob som jag snart ska börja skruva ihop så kanske jag hinner börja måla med! :D för ikväll är det massa jobb, åter igen. :/ och imorronbitti.
jajja, nu ska jag fatta hammare och skruvmejsel! Emmelie, känn dig som en snickare eller något. (Y) HAHA

PUSS // Emme

dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0