29 september 2011

Tänkte bara tala om för alla att just nu händer väldigt mycket i mitt liv! :) En massa spännande saker! Ni vet säkert redan att jag bor tillsammans med min underbara pojkvän Jimmie i en lägenhet, men nu är det så att vi har köpt hus och flyttar om mindre än två månader! Crazy verkligen! Nu börjar våra liv tillsammans på riktigt! En framtid börjar utvecklas :) Så nu har vi en massa flyttkartonger överallt här hemma och man känner inte för någonting när de gäller lägenheten längre.. Känner inte ens för att dammsuga fast att jag ser att det verkligen behövs.. Trist! Vi har även bokat en resa till Kreta nästa sommar, väldigt lovley att se fram emot! Så ni kan kanske förstå att jag inte haft jättemycket tid att blogga.. Men åter till dagen: Den har bestått av arbetsförmedlingen, apoteket och mamma! :) Har haft en sån där mysdag, för det är fredag för mig och min pojkvän, han är ledig imorron! :) och i helgen med, dock så har han jouren på brandkåren så vi kommer inte så långt... Men jag kan ju flyga å fara vart jag vill, så för ovanlighetens skull så tänkte jag ta en tripp ner till Helsingborg i helgen (har bara varit där nu 3 ggr på två veckor). Det väntas också 25 års kalas i helgen, Jimmies bror fyller år! :) Så den lär väl vara fullspäckad.. Nu har ni fått en liten inblick av hur jag har det nuförtiden :) Återkommer med en uppdatering imorgon, & förhoppningsvis en bild!

Dags för dagens träning :)

Har inte hänt så väldigt mycket idag! Har iaf tagit tag i mitt liv och gått till arbetsförmedlingen, alltid en bra start :)
Snart kommer mamma och då cyklar vi mot träning :)
Så här får ni en träningsbild!


Äntligen träning!

Yes! Förkylningen är snart borta och nu kan jag inte vänta längre så ikväll ska jag och mamma åka p bränna lite fett! Känns bra :)

Jag har varit ganska off här på bloggen nu ett tag men det händer mycket i mitt liv nu! Ni ska få ta del av det senare! :) kanske redan ikväll..


dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0