skoooola!

sen uppdatering, och jag som skulle bli duktig på att uppdatera, humm...
i nuläget sitter jag i skolan och håller på att skriva en fördjupningsuppgift som handlar om brott och straff, det är bara så intressant! skulle kunna sitta här och skriva i timmar! :o
men det har jag inte tid till, tyvärr..
bussen går om en timme och då blire bara hem och byta om sen hämtar mami mig för vi ska bränna fett ikväll tänkte vi, gympa står på schemat! :)
Min älskade har åkt iväg för sina sista tre veckor på sin brandutbildning, men som tur är så kommer han hem på fredag igen! :D :D :D
nej, jag ska fortsätta med mitt arbete samtidigt som jag har lite tid till att slänga in en gammal bild på mig!



gårdagen i Ullared!

glömde skriva igår, förlåt!
men dagen började lagolm bra, försov mig en timme :s sen så blev det snabbt hem till pappa och jobba stenhårt så jag skulle hinna med allt, sen bar det av mot Ullared med svärmor! :)
när vi väl kommer dit ser vi att det inte är någon kö, men där fanns bara 11 parkeringsplatser kvar och det var i p-huset, så det vara bara till att snabbt knycka en där! :) väl inne så var det ganska tjockt med folk men det gick hyffsat bra, hittade lite smått och gott.
Köpte en del saker till lägenheten, inredning, I love! Nya gardiner, sängkläder, dukar och massa annat snyggt! :) så ligger gardinerna här och väntar på att få bli upphängda, så det ska jag ägna mig åt nu sen i eftermiddag blir det fika med Carro och barnen :)

dränkt som en katt

jag bara älskar lov! eller tja, vem gör inte det egentligen?
dagen i sig har bestått av att jag har tvättat och dammsugat bilen i regn och rusk, sånt som måste göras.. för imorron beger jag och svärmor oss mot Ge-Kås igen! :)) massa shopping lär det bli, nya saker till lägenheten med, me love!!!
älsklingen är på studiebesök hos ambulansen för att göra klart sitt arbete nu innan han ska iväg i tre veckor för att göra någon brandutbildning sen när han kommer hem blir det MAT!
ska faktiskt vara så duktiga så vi ska äta fisk ikväll, lax med potatis, hollandaisesås och rivna morötter, mumma! :)
imorronbitti innan vi åker blire lite jobb åt pappa, "money money money" ;)
nej nu ska jag inte sitta här längre, ska försöka skriva klart fototexterna till mitt USA album, äntligen är bilderna inklistrade iaf, nu väntar bara det roliga arbetet :D

det stora gula varuhuset

det blev ingen räning idag, utan det blev mys med lilla kusinen sen en spontan tripp till Ullared! :)) haha, dit ska jag på onsdag igen.
nu blir det pensionärsjävlar på tv, haha vilket program! :))

mums..

har precis vaknat nu så håller på att fixa till sig lite så man ser någorlunda vaken ut.
väntar också med mamma som ska komma med nybakade frallor, världens bästa mamma är du! <3
vi hörs ikväll när jag kommer hem från gympan för det ska också hinnas med ikväll :)
Tjillevippen!

dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0