en liten vinst iallafall..

söndagen har snart gått, väldigt fort!
har hunnit med att städa och rensa ur skåpen i köket, det behövdes kan jag säga!
nu ikväll har vi ätit middag hos pappa och spelat bingolotto och denna gången lönade det sig för Jimmie vann 100kr :))
imorgon kommer mamma och äter frukost med mig sen åker vi mot mormor och morfar :)
jag säger nu gonatt :)

söndag 31 oktober 2010

HAR VERKLIGEN SOVIT ALLDELES FÖR LÄNGE!
vaknade vid nio och tänkte gå upp men så somnade jag om, nu är hela dagen förstörd :((
iaf, kräftskivan var kanon igår, å massa kräftor och räkor åts det! och som efterrätt blev det min fina tårta, mumma var den! :)) nu blir det lite mat sen snabbstädning av lägenheten!
måndag imorron å det är lov så då åker jag och mamma och hälsar på mormor & morfar där kusinerna är! :))

tårtbilderna!

tårtan är klar! :))
en morotstårta till vår kräftskiva! visst blev den grann? ;)









morotskaka med en kräfta

nu är morotskakan snart helt klar! :)) garnerad med en stor kräfta i marsipan och små morötter. den blir kalas ;D ni kommer få se bild på den senare.
nu har jag varit hemma och fått på sig några andra kläder så nu är man redo att åka på kräftskiva, I OKTOBER! (Y) bättre sent än aldrig ;)

lördag 30 oktober 2010

gomorron alla söta! :)
har nu precis gått upp och ska nu försöka dra upp min man för att ta en mysig lördagsfrukost på fiket. mysigt va? :) sen går dagen åt att baka tårta och göra pajer tillsammans med svärmor :) ikväll väntas den eftertjatade kräftskivan med grannarna!
:))

bättre sent än aldrig!

historian är inskickad och nu går jag på höstlov! :)
ikväll blir det god mat och idol och sen imorron står det nog kräftskiva på schemat! Vi är väldigt sent ute med det jag vet, men bättre sent än aldrig! :D
och nästa helg blire väl att hitta på något skoj med gänget! ;D

5 av 5 toast!

sådär ja, nyduschad och fräsch! :))
tittde på den nya Beck filmen igår. "Levande begravd" Den var riktigt bra! 5 av 5 toast! Men som vanligt så somnade jag framför tn igår så jag fick se klart den imorse! :))
nej nu måste jag nog torka mitt hår annars blir det en stor pöl nedanför datorn, inte bra...
vi hörs sen :D

dags för en ny telefon kanske?

dagen började åt helsikke fel. Vaknade vid kvart i sju, dvs 5 min efter det att min buss till skolan hade gått. Lagom irriterad. Varför kan man inte vakna 15 min innan? då hade man ju hunnit iaf. Men det e nog min telefon som börjar bli konstig, dags för en ny kanske :s
iaf, sitter och pluggar nu, jag tänker ju inte skippa skolan för att man är dum och försover sig. nejnej.
dags att ta tag i det sista nu för när jag e klar med historian och fått informationen om religionen går jag på lov.
slänger in en gammal bild på mig och ica!

Pussciao



svettigt!

precis hemkommen efter ett mycket svettigt gympapass, tack Petronella! :))
sitter nu och väntar på att älskling kan komma ut ur duschen så jag kan hoppa in. när man är fräsch igen så väntar kvällsmat sen tvmys!
I love my babyboy! <3

lunchdags

hemma på lunch nu, det får bli rester från igår, Köttfärssoppa! :)) Riktigt mumma, sen blir det tillbaka till salongen. Ikväll väntas träning och imorgon är det sista dagen i skolan sen går jag hem på lov! :D

besviken.nu

vad är det för mening att man ställer upp för en person som ändå inte uppskattar det?

brott, straff, vittna hit och dit!

"vågar man vittna om man sett något brott? varför vågar man inte?"
det är den stora frågan vi ställt oss på denna samhällslektionen. Har börjat på den sista fördjupningsuppgift i detta arbetsområde om brott & straff & det är verkligen intressant! :)

nej nu ska jag ta en titt in på Gina Tricot, kanske det blir ett fynd ;)
Tjllevippen!


en liten stund med projektarbetet

sitter nu i skolan och ska snart packa ner datorn för att sedan bege mig på lunch :) köttfärslimpa, smaskens.
Sen återstår det bara en liten redovisning på religionen och sedan kör jag hem och håller helg :D
inte alla som har det så bra som jag och bara går i skolan tre dagar/v ;)

ikväll blire träning och sedan SOS västkusten på tv!

det var allt för idag!

PUSS! :D



Passar på att slänga in en bild på Times Square, Manhattan, New York, USA!
I have been there!
:D


18 Oktober 2010

har inte uppdaterat på några dagar och det beror på att min dator har legat i Jimmies lägenhet och vi har bott hos pappa några dagar för att passa min vovve! :)

jag ska bara säga kortfattat vad som har hänt i mitt liv under dessa dagar:

- i fredags åkte vi 30 mil upp till skövde, lång bilfärd. (dock har min pappa och bror 120 mil enkel resa dit dom ska, så jag ska inte klaga).
- i lördags stod det barndop på schemat. och jag är även gudmor till min lilla kusin Arvid :) han var så duktig, han sa nästan inte ett ljud under tiden dopet var! Gosepojke <3
- igår var vi ute hos Carro & Fidde och fikade sen så blev det mat hos svärmor och sen blev det bingospel i strömsnäs & kvällen avslutade jag och älskling med att titta på rallybrudar som jag sedan somnade till...

ikväll är det äntligen träning igen! är snart frisk från förkylningen och då är man på G igen! :D efter det blire att vänta till älsklingen kommer hem från hans övning! <3

nu ska jag ägna mig åt en samhällslektion :)


slutet på skolveckan!

eller jaa, skolveckan slutade igår, för jag hade praktik idag! :)) det gick bra och jag trivs som fisken i vattnet!
imorgon är jag minsann ledig så då ska jag och mami till hässleholm för att köpa doppresent till den lille gossen som jag äntligen ska få träffa igen på fredag! Längar så! <3
på eftermiddagen imon så har jag en som ville bli permanentad så då ställer man upp, :)) sen ska jag vänta på att min älskade ska komma hem från jobbet så vi kan åka hem till hans mami och papi och bada spabad! Mumma ;)
och på fredag morgon hämtar mormor och morfar oss, då börjar färden! :)
ikväll blire köpmat, ONYTTIGT! Till det blir det bonde söker fru, sen berg flyttar in och sen avslutar vi med "Välkommen åter".Kanon tv-kväll :)
PUSS! (: <3

en förändring

tisdag idag & jag har varit i skolan hela långa dagen! Avslutade lektionen med ett samtal med min lärare som bara var positivt, I´m a happy girl! :)
på lektionen idag började vi med att "avsluta" vårt såkallade bröllopsprojekt! Vi ska sitta modeller åt varandra och vi ska göra en bröllopsuppsättning med tiara och slöja! Spännande, redovisning på tisdag...
Wish me luck!
Nu så återstår bara en praktikdag imorron sen så är det helg för min del! Ska väl börja packa lite smått sen för på lördag blire barndop och jag ska hålla lilla gossen, så mysigt! Men jag & Jimmie åker upp till mina kusiner redan på fredag förmiddag för snälla som mormor & morfar är så fick vi klämma in oss i deras bil på vägen upp :)

jag hann inte komma hem från skolan förens jag fick slänga mig på färgtuben och smeta in mammas hår i en lite nyare och fräschare nyans än den urtvättade som fanns i håret! :) fin fin blev hon.
Nu ska jag snart bege mig hem till pappa och sen iväg och handla lite för att sedan kunna börja på maten som jag och min älskling ska äta ikväll, spagetti och köttfärssås står på matlistan.
och när vi är mätta och belåtna ska vi slänga oss i soffan för att titta på SOS 112! Så grymt bra program. Jag brukar ha svårt för operationer och sådant som har med sjukhus att göra, men att se folk göra räddningsinsatser ute vid bränder eller trafikolycker är riktigt intressant!
Tur att man har sin egna lilla brandman (a)


Måndag 11 Oktober

Supertråkig måndag, verkligen!
vem är det egentligen som har fått för sig att man ska jobba med källkritik på en Historia lektion?! det vill jag få till att svenskalektionerna ska inehålla.
Det är så fruktansvärt tråkigt så timmarna känns som dagar. Men vem har sagt att det ska vara lätt att gå i skolan? Jag har inte hört någon iallafall.
Sitter nu här och har en uppgift kvar och min mage kurrar som aldrig förr, ge mig mat ge mig mat! Köttbullar med stuvade makaroner står på matsedeln idag. kan vara gott :))

Ska kanske passa på att säga att jag inte blev någon miljonär på bingolotto igår :( illa illa, bättre lycka nästa gång! Fick iaf reda på en trevlig nyhet igår :) hoppas det går vägen!


pensionärer? inte ännu hoppas jag ;)

sitter nu här och är mätt som en jaa, jag vet inte vad!
Mamma bjöd mig och älskling på en riktigt smarrig söndagsmiddag så nu känns det som man inte behöver äta på 1000 år!
helgen har gått fort, lixom veckorna! redan söndag, men jag kan glädja mig åt att jag bara går 2 dagar i skolan denna veckan sen på fredag morgon beger jag och älskling oss mot Skövde för att gå på barndop! :))
och nu stressar Jimmie mig.. haha, ska åka och spela bingolotto hos en av hans kompisar :) pensionärsvarning, jag vet. men det var faktiskt jag som ville spela!
jag tänkte att jag skulle vinna mig ett hus och en bil! ;)



bild sen steakhouse!
Tjillevippen :D


proosiit

ungefär så har jag låtit idag! snorat och sånt äckligt har också stått på schemat idag, jäkla förkylning! :(( har absolut inte tid att vara sjuk nu. Får verkligen hoppas att jag blir helt frisk tills nästa fredag då jag och Jimmie beger oss på dop, min lilla kusin ska äntligen få sitt namn på riktigt :) & jag ska få hålla honom! Happygiirl!

Just nu sitter jag och mailar bilder till Gabriela och väntar på att min underbaring ska komma från duschen, för vi är bjudna på middag hos pappa ikväll :) Trevligt! & jag kan ju passa på att säga att imorron är jag ledig, men det blir väl att snora och hosta då med...

Sen vill jag bara uppdatera er med att det kommer en ny design här på bloggen, Gabriela är fixarn! ;) Snällt av dig!


är jag släkt med djurvärlden?

hade ni mött mig imorse hade ni trott att jag var släkt med en snigel eller ior i nalle Puh. Jag var seg som en snigel och trött som ior. Tänkte jag skulle duschat imorse med så inte mitt hår hade dött av produkter och massa annat skit, men nejdå. jag tvingade mig inte upp ur sängen så tidigt inte..
så nu sitter det bara i en toffs och är allmänt äckligt! :D

Med tanke på att jag var som ior imorse så passade denna dagen mig kanon! Bara tittat på film i skolan hela dagen, och några uppgifter!
Om tvä timmar sitter jag på min underbara buss som jag bara älskar att åka med (ironi) och sover, trött som en gnu. men när jag kommer hem ska jag ändra på saken, träning står på schemat ikväll sen mys med Jimmie till tv-programmet Ullared med Morgan och Ola-Conny :D




Älskar mig goding! <3


dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0