veckan avslutas med en hemmadag!

vill börja med att tacka alla för igår! :) jag hade riktigt roligt, först julbord med underhållning & sen disco. Kvällen avslutades ungefär vid halv två, då bussen gick hem. jag somnade då altså halv tre, med det kan jag bara säga att jag inte e på topp idag. haha :)
så det blir tv dag och senare i etermiddag blir det julskyltning :)
detta var bara en liten del av min helg, kanske kommer mer. håll utkik :)

PUSS//Emme

sommar sommar sommar! :)


bloggande

lovade att jag skulle skriva hur resultatet av färgningen på mamma blev;
det blev bra :) ska göra henne lite ljusare på torsdag bara. så det syns mer att hon gjort slingor :)
å sen så kan jag ju säga att titta gärna in i ellinors blogg med, för vi skulle uppdatera tsm :D

http://ellienoor.blogg.se

nu säger jag gonatt! :)

PUSS//Emme

100% lucky? :)

100% lucky, det var precis vad jag fick på testet på facebook! :) jahaa, jag kan inte säga att jag är så lycklig, men kanske på god väg.
nu sitter faktiskt min mamma med färg i håret, ska snart slänga i det sista! Sen så blire slingor på det! :) får väl se hur allt blir när hon är klar, stackaren, hon som aldrig har haft slingor innan :D haha,
imorron blire skolan tills 11,15 sen så blire hemfärd, jag slutar då, för er som kanske tror att jag skolkar ;) haha,
nej, nu kallar färgskålen på mig och jag får väl bege mig till den då! :) skriver ett kort inlägg om hur allt blev sen..

PUSS//Emme

ännu finns det mer regn

är så fruktansvärt trött på detta vädret! :( vill bara till sol & värme!
hoppas hoppas hoppas man får en bra början på sommarlovet iaf!
idag har mamma varit med på utvecklingssamtal, nu har hon bara en gång till att vara med på och det är till våren, sen är man 18 och tar eget ansvar för mina studier :) det gick faktiskt bra och jag är nöjd med omdömet!
har inhandlat färg och blekning nu så nu ska vi förändra mamma lite ;) haha, kommer nog bli bra!
nu ska man bege sig iväg för att träffa ica och lite sådant.. hihih (a)

PUSS//Emme

PUSS!

fick precis denna länken av en speciell person!
nu kan jag sova! <3


http://www.youtube.com/watch?v=qICB50XSzss&feature=related



Ps; bilder på vad jag köpte idag kommer senare!

PUSS//Emme

Uppe med tuppen!

Om någon timme bär det av mot Helsingborg & Väla med pappa ;D
får se lite vad som ska inhandlas, och ikväll blir det kalas för Jenny!
ett kort inlägg idag bara för att n ska veta vad dagen ska handla om ;) om det inte blir försent så kan jag höra av mig när jag kommer hem, och bilder på det jag har köpt kommer så småningom. :)

PUSS/Emme

LEDIG med STORA bokstäver!

dagen lyder som rubriken! :) vaknade väl vid halv 11, ganska najjs!
hittils har dagen bestått av musik, packa och myst med vovven. :) snart ska jag bege mig mot nya möjligheter, för jag vet två presenter som väntar på mig (a) inte helt fel. ska fixa med lite papper och sådant också idag. :) kvällen skulle egentligen inte se ut som den gör just nu, jag skulle varit iväg ikväll, men nej. så blev det inte. och tur är väl det, för om jag har så ont i magen som jag har nu så kan jag inte göra annat än att ligga på soffan. Så då blire väl idol! :) vem åker ut ikväll? :o
nu ska jag packa klart sen så tar jag mig ut i det ina vädret! :)

PUSS//Emme

ännu är morgonen tidig

gomorron! (:
nu befinner man sig på tredje våningen mitt i Halmstad! inget man längtar eter precis, hade gärna bara legat kvar under täcket när klockan ringde 05.15. det var ganska motbjudande att gå upp.
mörkt, kallt, duggregn, det säger väl allt varför man inte vill gå upp, duscha, fixa sig och cykla till bussen? men som tur är så körde pappa mig (a)
nu börjar här ramla in fler och fler folk så nu startar snart lektionen :D Praktisk marknadsföring!
vi hörs ikväll babes! :)

PUSS//Emme


dimma och trist väder

heej! :) mår ni bra? det hoppas jag iaf, för idag mår jag nästan som man ska göra, bra altså!
jag trodde morgonen skulle trycka mig till botten eftersom dagen började med ett matte B prov, men jag hade fel! provet var ganksa enkelt och det kändes bra! ännu bättre kändes det när man får ett sms från en familj som står mig nära! :) man kan inte bli annat än glad! Tack, ni är guld värda. <3
min kväll har bestått av att pappa & bror hämtade mig vid bussen och det blev raka vägen till IKEA, och jag körde (a). Inhandlade lite smått och gott som sedan blev till två fulla påsar! lite ljus och annat mys nu till julen. Åt även de efterlängtade köttbullarna där :) gottigt var det, som alltid!
& nu sitter man hemma med mätt mage och är social på msn! :) snart blir det sängen och imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!
Gonatt! :)

PUSS//Emme


long time, no blog

några dagar sen här skrevs några rader, jag vet..
men är ändå glad att ni är inne å kikar ifall här har kommit något nytt :D
helgen har gått ort, som alla andra helger! i fredags blev det hemma mys med idol och ica kom på besök :) lördagen blev det lite jobb på dagen, sen kalas och efter det, på kvällen så cyklade jag, pappa och emil ner till Bacchus och åt, mycket god mat! :) satt nog där tills tio, sen var det hem och lägga sig, somnade fort gjorde jag med, å sov till 10 idag :)
idag har bara gått åt till att städa rummet, nu är här riktigt rent och snygt! strukit mina kläder med, hade en ganska stor hög med ren tvätt som skulle strykas! nu ikväll blev det att klippa mamma, fin blev hon! :) under hela dagen så har jag haft underhållning via datan :D
nu ska jag läsa igenom matten och färgteorin :(

Puss tjaa!



GE MIG SOMMAR OCH HELSINGBORG!












trött och ledsen

sängen kallar snart.
när jag kom hem från skolan så var man utelåst, mina nycklarvsr inne och ingen var hemma :( så ringde pappa, räddaren i nöden, han skulle jobba lite ikväll så jag valde att åka med. bättre det än att stå ute å frysa. behövde ändå komma på andra tankar. tusan vad vi skrattade! :) pappa, du e crazy.
imorron väntar folieslingor på mig i skolan, prov på det. det hurrar vi för!
och nu ska jag snart stänga datan och ännu en natt med lite sömn är på väg :( orkar inte ha de såhär :( sakna sakna sakna dig!

PUSS // Emme


MINNEN! <3


hur, bara förklara hur :(

ska man förstå en sak som egentligen inte går att förstå?
isåfall, hur ska jag göra? för jag varken kan eller vill förstå. jag saknar dig för mycket!
du finns lixom där i mina tankar hela tiden, jag kan inte sluta tänka på dig.
att våran kontakt bara bröts kan jag inte förstå, allt är bara ett frågetecken, från min sida iallafall. för jag tror inte att du funderar något på hur detta kan vara så, du örstår nog egentligen inte hur mycket jag saknar dig och dina gulliga sms!
men jag vill få dig att örstå, hur ska jag göra? snälla berätta, för nu har jag nästan provat allt. du bara skiter i det :( allt gör mig bara mer och mer ledsen. du verkade vara en kille som är hur gullig som helst, och det var du också! kan bara inte förstå hur en person kan ändras så pass mycket på bara några timmar. jag fattar det inte...
J, du vet vem du är! snälla berätta hur jag ska göra, för jag vet faktiskt inte!

du är den sista jag tänker på innan jag somnar
och du är den första jag tänker på när jag vaknar

vädret hurrar man ju inte för iaf...

gomoron mina vänner! :)
hur mår ni idag? bra hoppas jag! :)
igårkväll blev det ingen fest, men det var nog tur det för idag vaknade jag och va förkyld :c så det va nog bäst att bara gå hem efter jobbet. fast jag mötte ica så vi gick hem till henne och tittade på film :) eller ja, jag tittade film och hon läste en bok. haha :D
nu ska jag skynda mig lite. ska fixa mig, en bär det av hem till becca och jonte för att fixa beccas hår :) efter det blir det jobb för hela slanten! å idag e semestern slut :/ haha!
när jag kommer hem från jobbet så väntar maten på bordet och farbror Tommy & jenny kommer hit och äter. har jag tur så kommer farfar å lilian med!:)
nu ska jag inte sitta här längre.


PUSS // Emme



Du föll kanske för någon annan. <3

Det är bara att ta det och gå vidare. <3

dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0