8/9 En kväll med Idol och Andra Avenyn! :)

Kvällen lyder som rubriken mina vänner!
Tilda följde med mig hem efter en ganska chill dag i skolan. hade praktisk marknadsföring imorse och på idrotten i eftermiddags spelade vi boule i cirka 40 min, lite pensionärsvarning här, jag vet! haha
men men, jag och Tilda tog bussenhem till mig och gjorde makaroner och falukorv och nu har vi precis avslutat tittandet av idol, och nu har vi påbörjat tittandet av andra avenyn! Bästa programmet ever! :) nu trivs jag!
ska även passa på att slänga in en bild som är ny för en gångs skull. ;)



innan kräftskivan!


det är lätt att få folk att tro att man är glad!


6/9 söndag, sista dagen på helgen

gomiddag mina vänner! hur mår ni? bra hoppas jag :)
igår bjöd dagen på jobb och sedan firade vi Mattias! efter jobbet åkte jag & ica till mammi för att äta kräftor med grannarna :) trevligt! efter det åkte vi till Becca för att ta några fördrinkar :) vi gav oss senare ner till emil för ännu en drink. regnet föll ute, och vi hittade inget paraply så vi passade på att springa ner till fbu där festen hölls när det var "regnuppehåll" ;)
väl på plats träffade man en massa trevligt folk! mycket folk blev det mot slutet. det urartade sig också senare genom att någon tog sönder en ruta :/ så trist när någon ordnar något sånt här.
jag gick hem vid halvtvå tiden.
fick världens gulligaste sms innan jag somnade. då sov man gott! (:
nu ska jag bege mig hem till pappa för att göra mig iordning för ikväll bjuds det på jobb :( och min älsklings vovve kommer hem till mig ikväll! :)

PUSS // Emmelie

5/9 FEST

Säger bara ett ord för denna kväll - FEST! :D

2 september

veckan går väldigt fort och idag är det redan onsdag!
känns faktiskt helt okej, och ja, det var typ mer än en veckasen jag skrev här :( jag har inte alltid tid, men jag ska bättra mig :p
de där bilderna som jag skulle lägga in från min och icas tripp till malmö blev inte så bra med det, för jag hittar inte min kamera så jag har inte kunnat ta kort på det jag köpte :s tog två bilder med mobilkameran, och dom blev som dom blev.

en grå blus med lila små blommor - Cubus


en beige/guldig sjal - H&M

köpte även en svart väska från accesoaries, två par svarta leggins från H&M och en svart blus från Cubus.

och idag i skolan slutade vi vid ett, så jag, frida, matilda och sara gick till espresso house och fikade :) mumsigt! efter det gick vi runt på stan, ocvh jag fick lite nytt inhandlat:



en vit tröja - H&M



grå stickade strumpor - indiska


dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0