28/6 jobb jobb jobb...

jobb jobb jobb, så lyder rubriken! jobbat idag på morgonen & ska jobba nu ikväll med.
.. men nu håller jag på att tvätta och packa lite för att imoronkväll åker jag å ica till mellbystand för att stanna där tills torsdag eller fredag :) ska bli riktigt härligt, varmt väder lovas det med!
ska bli så skönt att bara kunna slappna av utan att ens tänka på vad klockan är eller vilken dag det är! :) imorgon blir de även en tripp till Ullared med ica & carro :) ska bli roligt, har nog inte varit där på ett år :o tiden går fort.
men nu ska jag inte sitta här, ska packa klart och skriva mig en inköpslista :) :D haha
hälsa på jobbet? :)

det är svårt att sluta tänka på en person som man saknar så grymt mycket. ! :(


26/6 en längtan som aldrig tar slut

överskriften stämmer.
jag vill bara spola tillbaka tiden 6 månader. för jag hade det så j*vla bra då! jag mådde som en tjej ska göra. jag hade en underbar pojkvän som jag älskade så otroligt mycket. det var han jag verkligen längtade efter när jag var i skolan. man hade något att längta efter. jag visste att jag kunde gå till honom när jag ville. han fanns alltid där för mig. när jag kramade honom kändes det verkligen som om jag svävade på moln, tänkt då när jag pussade på honom! fyfasen vad jag saknar honom. han var som en pojkvän ska vara. man har träffat på så många idioter rent ut sagt, sånna som bara sviker. sånna som bara tycker det är roligt i början. sånna kan bara dra.
Jag vill ha tillbaka dig, men jag vet att du har en ny flickvän och är lycklig. men jag kan faktiskt inte hjälpa att jag ibland saknar dig så mycket att jag börjar gråta. när jag tänker tillbaka på den tiden som var vår. Jag har till och med kortet som jag fick av dig på alla hjärtans dag i plånboken. jag tittar ofta på det ska du veta. du var verkligen den jag älskade så otroligt mycket, och sanningen är att mina känslor har inte riktigt försvunnit helt. och när jag ser honom så vill jag bara slänga mig i hans famn och bara krama om honom och aldrig släppa honom. så mycket saknar jag dig!
...jag tror att ni alla vet vem jag pratar om, Christian.

miss you.

24/6 solbränd!

en underbar dag med sol & bad, kanske lite för mkt sol :/
jajjamensan. dagen idag har jag tillbringat på hallands väderö med mamma och bror :) solat och badat. först var det hur kallt som helst i vattnet, men till slut blev det ganska behagligt :) nu är man hemma och har duschat av sig allt saltvatten och smörjt in kroppen med after sun, kan behövas :p det e ju ganska typiskt att man bränner sig på just det stället man inte smörjt in sig på xD glömde smörja mig mitt på ryggen och på baksidan av låren, nu är man lite röd :| inte bra, men det går ju över.
nästa vecka ska jag å ica bege oss ut till mellbystrand för några dagars "semester" nu innan jobbet :) tältar gör vi då, och tillbringar nog de flesta fina dagarna vid stranden på varsin luftmadrass :D

nu ska jag gå och göra min lite mat, magen skriker lite :) skriver nog innan läggdags. :)

21/6 midsommarafton

nu är midsommaren avklarad med. känns bra att den har gått bra.
har faktiskt haft en riktigt bra helg med mycket trevligt folk, god dricka, men utan mygg denna gången :) för en gångs skull! jag och pappa anlände tll skummeslöv vid elva tiden på fredagen och jag körde ut :D gick bra. cyklade och hälsade på mina underbara vänner på campingen :) senare på kvällen träffade jag johan mfl. å vi gick till en fest och hade verkligen riktigt roligt :) senare träffade vi massa annat nytt folk! :))
vi bestämde oss för att gå till tivolit så vi gick från skummeslöv till norra mellby. tog cirka 2 timmar xD haha
träffade saknade Jon en runda på tivolit. trevligt att se dig igen :) jag var på tivolit ett tag, senare vet jag nt riktigt vart jag hamnade, någonstans i mellby på efterfest :p så va hemma i stugan vid halv 6 på morgonen å la mig. gomorron emmelie! :)
sen lördagen har varit ganska lugn, å idag har jag bara tagit det lugnt. legat på en filt på gräset å lyssnat på musik å hört bruset från vågorna :) det är sommarlov!
nu ska jag gå och lägga mig! natti <3

jag vill, men kan inte

varför drar du in mina kompisar i detta? dom har väl verkligen ingenting med saken att göra. & jag har väl aldrig kallat dig hora? aldrig någonsin, skulle aldrg få för mig, så fattar inte vart du fått det ifrån? :S
å svaret är att jag vill kunna förlåta, jag vill verkligen det. men det är bara så svårt just nu.
du litade mer på en person som har ljugit ett flertal gånger för dig än på din kompis. det känns, väldigt mycket. så mkt litade du på mig :(


17/6 [ Fyfan, hur kunde ni?

Ärligt, jag fattar inte hur ni kunde! Eller, den ena visste jag kanske skulle kunna göra såhär, men jag trodde ju för fan att du hade förändrats. Det sa du flera gånger med, du sa också hur jädra bra det kändes med mig, att du verkligen ville att vi skulle försöka på nytt, du spred ut det till dina vänner med. att du hade träffat mig igen och att det funkade.
men jag trodde fan inte att du var ett sådant svin som bara blåste mig såhär, och att du blåste mig med ditt ex, min kompis, eller rättare sagt, hon var min kompis. nu känner jag inte direkt för någon bra vänskap. ni har svikit mig båda två. jag fattar inte hu du kunde åka hem till ditt ex, som du visste att jag träffade och att han å jag hade på G, dessutom att du sover över hos honom och sedan påstår att du inte hade en aning om att han å jag träffades? vet du hur jävla dumt det låter. och att jag skulle få reda på detta genom din blogg? eller jaa, fast hade jag inte läst det där så hade du/ni väl ändå aldrig sagt något.
och du, Tim. Hur fan kan du skriva, att jag ska sova gott och att du saknar min å så samma kväll som hon sover hos dig? attar fan inte hur du bara vill kunna svika någon så mycket :( för nu kommer jag aldrig mer lita på dig, bara så du vet. för du har sårat mig så många gånger så jag orkar inte lägga ner någon energi på dig. Och när jag vaknade av att jag fick ett sms av dig där det stog "Du kan dra åt helvete" så kunde jag inte mer än skratta. varför skulle det vara jag som skulle dra när det är du som ljugit och svikit.
som den kvällen du skulle träffa mig, när du skulle komma hit. jag jobbade på dagen och var så glad för att du skulle komma hit. sen får man ett sms där det står att du inte kan komma för att du ska hjälpa din mamma med något, okej det e helt okej. men att du istället skulle träffa en helt annan tjej hade jag inte ens i mina tankar. hur fan ska dina kompisar kunna lita på dig? hur dumt ser det inte ut när du har en tjej i en månad sen så bytar du? vadå player?
och midsommar? jag skulle fira med dig i mellby, med dina kompisar. men helt plötsligt hade du bjudit med Jenny. å jenny ville följa med honom dit för att träffa mig. jag vill inte se någon av er just nu. och tur är väl saken att jag inte ska fira midsommar med någon av er. jag hade inte klarat det :/ ni har verkligen svikit mig ordentligt. okej om han gjorde så, men du var ju förfan min kompis? nu har du verkligen valt sida :( tyvärr.


långt blogginlägg idag, men behövde få skriva av mig.
fattar inte hur man kan göra såhär. då vill man inte ha sin kompis kvar.

13/6 ?

har inte skrivit i min blogg på ett tag, ber om ursäkt för detta. har ju som sagt lämnat in min data och jag orkar knappt sitta vid vår statonära, så det är därför.
veckan har varit väldigt lugn och bra. bara haft det mys med klassen :) slutade i torsdags, mammi hämtade mig, vi gick i stan å shoppade lite :) sedan åkte sandra å tine med oss hem för att de sedan skulle ta bussen vidare till hässleholm. på kvällen gick jag å ica och tittade lite på studenterna, tråkigt att det regnade bara :/
senare åkte jag vidare för att bygga upp mina naglar! ÄNTLIGEN! :D nu känner man sig hel igen :)
när jag var klar med det åkte jag hem och bytte om fort som in i, för att sedan bege mig tillbaka till min supermysiga stad, Halmstad där mina vänner Emma, Jessica & Tilda väntade på mig :) pappa å jag plockade upp dom vid sture sedan körde vi hem till jessi för att lämna min väska där (jag skulle sova hos henne) sedan skjutsade pappa oss till Tobbe som hade en liten fest. några tjejer från sture var där och även några killar från skolan. trevligt :)
vi gav oss vidare till en annan fest som var i snöstorp, jag vill bara poängtera att vi gick från vallås till snöstorp, i regn :( visst, det är kanske inte så långt normalt sett, men just den här kvällen kändes det som om det tog 2 timmar :|
där var hyffsat trevligt, vid halv två gick jag å jessi hem till henne för att nana. & så ont i fötterna som jag hade då har jag nog aldrig haft i hela mitt liv! haha
kvällen var väldigt rolig! tack mina vänner :)

nu väntar jobb om ca. en timme. kan ju kännas ganska bra. sedan ikväll hoppas jag att jag får besök av Tim ikväll :)
nej, nu väntar duschen en snabbis :) hälsa på mig på jobbet vettja ;)

9/6 missförstånd

det var verkligen inte maningen att det skulle bli såhär, men jag anade nästan att du skulle reagera på detta viset. :/ du vet vad jag har sagt, det är inte som du tror.
jag vill ju fortsätta träffa dig. fattar du inte det?
vi vet det. båda två.
låt oss lösa detta.

8/6 sista bloggen

jaa, ikväll är det sista bloggen jag skriver på denna datan nu innan sommarlovet. ska lämna den imorron :( känns ganska tråkigt. men men, blir till att fjäska lite för både mammi å pappi så ska det nog kunna komma in en ny data hemma :)

idag har vi haft fotbollsturnering utanför Sannarpsgymnasiet. trevlans! Var inne en runda på Sannarp å checkade skolan, tittade även på deras dansuppvisning som dom skulle ha :) de flesta var faktiskt riktigt duktiga, men självklart fanns det undantag x)
nu ska jag bädda ner mig hade jag tänkt mig. har lockat håret nu ikväll med, så imorron e Emmelie lockig i skolan. (Y)

Natti :) <3

7/6

Söndag idag och veckan har gått otroligt fort. skolan slutar på torsdag, vilket innebär att vi inte har några lektioner denna vecka :D bara massa mys med klassen! riktigt najjs.
i fredags begav jag mig mot halmstad för att inhandla en ny bikini :) började dagen med att försova mis om vanligt, så jag vaknade 10 min innan bussen skulle gå, men jag hann (Y)
kvällen spenderade jag med Tim i Ljungby :) mycket najjs, sov även där tills lördagen. åkte hem med bussen, jobbade å så : hem å sov.
jobbat idag med :) najjs najjs.
nu ska jag hoppa in i duschen å sen blir det sängen!
natti :)

en timme av rädsla

dagen idag har varit ganska chill :) skolan först, sen så tog jag tidiga bussen hem. körde hem till mamma, vi åt kinamat, mums! sedan satt vi och pratade om lite allt möjligt. I love my mammi <3
sedan bar det av hem till pappa, degade lite vid datan å så.
får väl se om jag kommer till skolan imorron, skulle verkligen vilja, för vi skulle ha någon slags tävling :) dessvärre e det min mage som bestämmer detta :/ jätteont i magen nu ikväll :((
jajja, vi får väl se imorron.


natti


solens varma strålar träffar huden så varmt

...ännu en dag med ett underbart sommarväder. 28˚ var det idag när jag kom hem.
det blev allt lite stressigt idag med bussen när jag skulle hem, men det löste sig ganska bra :)
studiebesök på STENA idag med klassen. inget nöje direkt men man fick ju spela med som om det verkligen inte finns något roligare man hade kunnat göra denna underbara sommardag.
iaf, jag tog bussen hem, carro & noah hämtade mig så åkte vi till Vesljunga en runda å småpratade lite å fikade :) badade fötterna med, noah han ville först nt bada, men när han väl fått i fötterna i vattner så satte han fart utåt. haha, så söt är han :)
ikväll har jag bara tagit det lugnt. har faktiskt tagit ut min moppe och startat, fyllt på ny olja och tvättat den med (Y) duktigt emmelie. så nu så kan man snart ta sig en tur i det fina sommarvädret :)
nu ska jag lrypa ner under mitt täcke, mitt fönster står på vid gavel och det e ändå ganska varmt här :/ svårt att sova då.
men men, natti natti ^^


dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0