28/2 Grattis Filip :)

för det första så vill jag bara säga grattis til filip, han fyller 17 idag :D !!

klockan e snart halv elva och jag har redan varit uppe i 1.5 timme :o ställde klockan för en gångs skull. ska snart pallra mig ner till duschen för att vakna bättre. sedan bär det av för att jobba några timmar nu på dagen sen så ska jag cykla hem, fort som attan och fixa sig å hinna dricka lite med förhoppningsvis :D sen så åker jag och lotta hem till jimmy för att förfesta lite, senare kommer jonte och hämtar oss så bär det av till balders för att få e Pulsedriver :D :D fett najjs!
nu ska jag inte sitta vid datan mer idag, känner att det inte finns tid till det :o !

Puss & Kram Skumbanan ;)


24/2 Mormor :)

precis kommit hem från min APU, dagen har gått ganska långsamt,
inte så mkt kunder :/ men men, min mormor kom på besök och
ville få håret klippt, så det fixade jag till :) gick jättebra! dagen har
mest bestått av att då klippa mormor och sedan sopa lite hår, tvättat
nån kund och lite annat. eller joo, ska göra en uppsättning och en
läggning på en docka, så har rullat upp hela dockan på spolar
idag :) så ska jag fortsätta med henne imorron :D
nu hade jag tänkt åka och handla med min kära pappa, senare blir det
duschen och så vill jag träffa min älskling!! :) <333

Puss och kram vi ses på stan! :)


23/2-2008 Praktiken

lovet är redan slut, och det var dags för min första dagen på min APU!
började dagen klockan nio, fick klippa en som jobbade där, sen så
tittade en annan frisör igenom det, nästan helt felfritt :D !! GLAD? JAA
sen så har dagen varit ganska lugn, tvättade lite, sopade lite hår och
sånt annat som man med gör :) dagen har varit rolig!

... så nu ska jag inte göra sådär vidare mycket ikväll, hoppas på att få
träffa min älskade pojkvän, men vet inte om det blir. får se :) <3


sommar? :) ja tack!

vaknade för ett tagsen och tittade ut, det var nästan så man ville börja gråta! :( jag vill ju ha sommar nu. tror inte jag är ensam om detta, ligga vid stranden, sola, bada och härliga sommarkvällar med grillning och kubbspelning, visst låter det underbart? :) jag längtar iaf.
...men åter tillbaka till verkligheten! jag hade tänkt göra något vettigt av min dag idag. ska snart äta lite frukost, ssedan fixa till sig lite, kan behövas asså :D haha, sedan tar jag bussen till mormor och morfar och stannar tills imorron :)
och när jag kommer hem imon så får jag förhoppningsvis träffa min älskling! :D <33

Igår åkte jag och min baby till farmor en runda, fick mat och allt. Flygande jakob, satt inte helt fel kan jag säga. Jag tycker om min farmor, fick även min andra mössa som hon har gjort till mig, sjukt varm är den :o jättefin! vi stannade några timmar, sen dan åkte vi hem och min älskling släppte av mig utanför mig, vi pussades hejdå sedan körde han vidare hem till sig. Kvälln var mycket bra! <3


Helgen :)

Alla hjärtans dag i lördags! Fick ett jättefiint halsband av min älskling. <33
började dagen med att jobba, inte planerat men gott med mer pengar :) jobbade bara till middag sen så blev det hem och städa lite :p åkte med älskling på "kalas" på kvällen, med hans familj :)) mycket trevligt. jag och baby körde hem till mig vid halv 12 så han sova här :D söndagen var jag ute hela dagen, jag, baby, hans familj och några till åkte ner till en sjö och grillade korv och bara hade det trevligt. för att få lite motion så gick jag med chrilles mamma ner, 7 km. :D känner mig lite stolt! senare på kvällen körde baby ner mig till simhallen och hämtade mig där senare med, blev bjuden på middag hemma hos honom på kvällen, mysfaktor, jaa (a) vi gick sedan hem till mig för att titta på tv och nana :))
måndagen var mest en slappedag, tog det lugnt, lagade mat och farmor va här en runda :) på kvällen jobbade jag senare blev det hem och titta film :)

work work

igår var jag hemma från skolan :( hade typ asont i halsen :/ å har det fortfarande, men inte lika mkt! men iaf, på dagen pluggade jag lite och tog det lugnt, sen så åkte jag å pappi iväg å handlade :)
på kvällen gjorde vi pizza, min baby kom hit en runda, medans vi åt så gick han en runda med  vår lilla vovve. :) han hade redan ätit :p kvällen var väldigt lugn i sig. baby gick hem vid halv 11 och jag gick å la mig vid halv 12 :D
å nu sitter jag här och ka snart ta tag i mig själv genom att hoppa ner till duschen för att sedan fixa till mig och sedan bege mig till jobbet, jobbar dagen idag. Ikväll blire till att vara hemma med bror min, mammi å pappi ska titta på bio :)) och min babe ska iväg och festa ikväll, så han får man inte träffa :(( Buhuu!
men men, hälsa gärna på mig på jobbet :D !

-/  E

30 Januari - 3 Februari

Först så måste jag säga förlåt för att jag inte har skrivit i bloggen på några dagar. men har helt enkelt inte suttit vid datan, det har hänt en del :))
så nu hade jag tänkt berätta lite om mitt liv dessa dagar!

fredags, min bror fyllde år!
jag slutade tidigt i skolan, mormor & morfar var och hämtade mig :) så åkte med dom hem, fixade lite, städade rummet å så. hjälpte mammi med att laga mat :D Tacos!! GOTT. gästerna kom vid 18.00 och ja pratade lite med dom å åt å så, sen så körde mammi ner mig till jobbet, jobba på kvällen :c  kom hem vid tio, folket fortfarande kvar. satt och tittade på bilder från Cypern :)) chrille älskling kom hem till mig en runda vid halv elva :) glad blev jag! jag gick och la mig vid 12. så slutade min fredag!  fick även reda på att en kompis till min familj dog ikväll :(( r.i.p.

Grattis Emil :)

Lördagen var ingen direkt spännande dag! jag jobbade först, sedan åkte jag och mammi till mormor och hälsade på henne. meningen var att vi bara skulle stanna en liten stund men vi var där hela 4 timar :o mycket att prata om! trevligt. 
Kvällen blev mycket lugnt, gick och la mig vid 10 typ, ställde klockan på 9 så man inte sover bort hela söndagen :) annars e hela dagen förstörd! :(
Söndagen var en mysig dag :) började med att jag vaknade INNAN klockan ringde :o blev ganska förvånad, men sant! idag skulle jag, älskling och hans familj hem till hans mormor och äta för hon ville bjuda på middag, söt är hon :) mycket trevligt, och gott var det med! efter det blev de tårta och fruktsallad till efterrätt :) MUMS! tiden började dra iväg, och jag skulle jobba, så älskling <3 körde mig till jobbet! :)  
Måndag, skola som vanligt. började med naturkunskap, satt och letade fakta om vattenkraft, det går frammåt altså. :D känns bra! tog dessutom den tidiga bussen hem då :D !! tog det lugnt mestadels av kvällen, sen kom älskling hem till mig, vi tittade film och myste, vi hade faktiskt 4 månader idag (2/2) (a) <33
Och idag är det tisdag! skolan har gått ganska fort! :) började morronen med ett prov i terminologi. första gången jag faktiskt blev besviken på ett prov :( låter helt sjukt, jag vet. men jag hade hoppats på ett mycket större prov, nu när man väl hade pluggat på de, men nejdå. 6 obligatoriska frågor. lite onödigt pluggande :s men nu kan man ju allt iaf :)) idag när jag kommer från skolan så blir det att utöka mitt teckenspråksförråd! :D ville inte gå dit innan idag, men nu vill jag verkligen. det är faktiskt roligt! får inte träffa min älskling ikväll :c han är och bygger på projektarbetet. men ikväll kan jag lägga mig tiidigt :)) och läsa lite och passa på att plugga med :D haha
!

dagar till sommarens höjdpunkt!
RSS 2.0