dag 2 i Hollywood!

saja, nu har andra dagen gatt och idag har vi varit pa Universal Studios och tittat pa en massa saker om filmer, vi har tittat dar dom b.la. spelar in Desperate Housewifes, vi har sett dom husen! :) har tittat pa massa andra olika inspelningar. har aven hunnit med att ga pa Walk of Fame! for dom som inte vet sa ar det dom stora stjarnorna som ligger i gatan med olika kanda namn pa!
vi tog en tur till Beverly Hills med och akte pa den mest kanda gatan dar, dar alla kandisar bor och vi passade pa att ga in i de stora butikerna sa som Versace, Chanel, Hugo Boss, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Louis Vittoun och Yves Saunt Laurent. nar vi var inne i en affar sa stod jag precis vid kassan nar en tjej som var lite aldre an mig skulle betala sin vaska och tva smink produkter, det kostade 6800 dollar! det motsvarar ungefar 50 000 svenska kronor! :o hon drog bara sitt kort som om det inte var nagonting! :D helt sjukt!
imorron ska vi titta pa husen dar b.la. Brad Pitt & Angelina Jolie, Rihanna, Julia Roberts och massa fler bor! spannande :) imorron pa dagen blir det aven en tripp till Disneyland som ligger har i Los Angeles! :))

Ni dar hemma! <3

Kommentarer
Postat av: Ashes

Låter som en jättespännande resa, kul blogg! men ni vet att det finns ett större disney world i florida va?

2010-06-14 @ 06:25:59
URL: http://asheswiththelashes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0